Az első...

csütörtök, március 20, 2014

Sziasztok!:)
Az utóbbi években elég sok blogot olvastam, van több is amit nap mint nap megnézek. Mindig is tiszteltem a lányokat amiért kitartóan írtak, postoltak, fényképeztek. Ma végre eldöntöttem, hogy én is közéjük szeretnék tartozni! Nagy elhatározás volt ez számomra, mert tisztában vagyok vele, hogyha azt szeretném, hogy a blogomat sokan lássák az nem kis meló lesz! Mégpedig én nagyon szeretném, hogy sokan lássák.
Célom, hogy segítsek akinek csak tudok. Szeretném átadni észrevételeimet, tapasztalataimat nektek mindenről! A blogomon olvashattok majd öltözködésről, sminkről, arcápolásról, a lélek "karbantartásáról" is. Utóbbi szerintem nagyon fontos, ugyanis ha belül rendben vannak a dolgok akkor kívül is. Nincs szebb egy magabiztos, élettel teli, boldog nőnél! A bejegyzések közt találhattok majd tesztet egy adott termékről, ami arról fog szólni hogy minimum 3 hétig használom a terméket és utána leírom a tapasztalataimat, természetesen fotókat is mellékelek majd! Osztok majd meg veletek fényképeket a mindennapjaimról, mit eszek, mit iszok, mit csinálok, mit vettem, hova megyek. Egy kicsit az életem része lehettek majd!
Tisztában vagyok vele, hogy először csak anyukám és a barátnőim fogják olvasni, de türelmesen fejlesztgetni fogom a blogomat, hogy egyre több emberhez eljusson majd!
Nem adom fel!
Kérem tőletek, hogy írjátok majd le a bejegyzéseimhez a véleményeteket, tapasztalaitokat, tanácsaitokat, mindent nagyon szívesen olvasok! Remélem sikerül kialakítani a kis beauty közösségemet és tudunk majd egymásnak segíteni, szívesen olvastok majd!
Nemsokára facebookon és instagramon is megtaláltok majd, mindenképpen közzé fogom tenni az oldalon az elérhetőségeket!

Puszi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe