TESZT: CLINIQUE 3 step skin care system

vasárnap, március 23, 2014

Már egy ideje használom a clinique-nek ezt a 3 lépéses arctisztító készletét, személy szerint mind a három lépéssel meg vagyok elégedve. Szerencsére a nővéremtől kaptam, ő már nem használja őket, megmaradt neki pár teszter, valamint kis és nagy kiszerelést is kaptam tőle. Azért szerencsére mert ahogy utána néztem nagyon borsos ára van, 10 000 Ft alatt nagyobb kiszerelésben nem kapod meg, viszont pozitívum, hogy nagyon sokáig elég, ugyanis keveset kell mindegyikből használni. Sokszor azt hisszük, ha sokat használunk valamiből akkor hatásosabb, rá kell jönnünk, hogy nem így van. Egy bizonyos mennyiség után már nem veszi fel a bőrünk, fölösleges sokat kenni rá.
Leírom egyenként mind a három lépésről a tapasztalataimat, de előtte csatolok fényképet, hogy tudjátok miről is van szó!

Ez a teszter, ebből a tonik(2) az egy kis kendőcske, avval van felitatva 


Kisebb kiszerelés
Nem kell elhasználni egyszerre az összeset, nekem 3 alkalomra elég mindegyik :)


Nagyobb kiszerelés
Ebből a krémet elhasználta a nővérem, de semmi gond, a kisebb kiszerelésben van bőven



Step1
Arclemosó szappan, elég kevés mennyiséget felvinni az arcra mert habzik. Szerintem a jó arclemosó szappan az, ami után érzed, hogy felfrissültél és látszik is. Fénylik és tapad a bőröd, sima a felülete, zsírtól mentes. Ez a szappan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet :)

Step2
Arclemosó szappan, ebből nagyon keveset kell a vattakorongra rakni, tényleg csak egy icipicit, majd a bejegyzés végére csatolok egy YouTube videót, amiben mindent pontosan megmutatnak, miből mennyit, bár a szappanból és a krémből szerintem egy picit sokat raknak! Nagyon jól tisztít ez a tonik, sminkelés előtt reggelente le szoktam vele mosni az arcomat, utána mindig nagyon szépen el tudom oszlatni az alapozót!
Nővéremnek száraz bőre van, a tonikot nem annyira szerette, neki kiszárította a bőrét.

Step3
Ismételni tudom csak magamat, nagyon kevés kell belőle!Azt szeretem benne, hogy teljesen szagtalan így más krémet is tudok mellette használni, nem lesz pacsuli szagom!


És a videó a termékek használatáról:





 Remélem tetszett a bejegyzés, írjátok meg tapasztalataitokat, ti milyen arckrémet, lemosót, tonikot használtok rendszeresen?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe