Termékek, amiket minden sminkeléskor használok

hétfő, április 07, 2014Sminkelés előtt mindig letisztítom az arcomat a Clinique 3 step skin care system termékei közül az arclemosó tonikkal (második lépés). Fontos, hogy letisztítsuk az arcunkat mivel így jobban tapad az alapozó és egyenletesebben tudjuk felvinni.

 Számomra fontos, hogy legyen egy jó krémes állagú alapozóm. NYC alapozót használok 002-es Sand árnyalatot. Ez előtt az alapozó előtt volt egy másik, az is NYC volt, annak a tubusa jobban tetszett mert úgy ki lehetett nyomni, hogy egy csepp sem maradt benne. De ami most van az is ugyan olyan jó, csak nem lehet belőle az összeset elhasználni, csak ha szétvágom a tubust.Az alapozót ezzel az AVON alapozóecsettel viszem fel az arcomra, figyelek arra, hogy ne legyenek apró, sűrű csíkok az arcomon. A biztonság kedvéért az ujjbegyeimmel is át szoktam "masszírozni" az arcomat, így biztosan nem látszik az ecsetkezelés nyoma.
(A legelső képen látható még egy ecset, azzal a szemhéjpúdert szoktam felvinni a szememre. Ha egyszerű, hétköznapi sminket készítek, ezzel az ecsettel a legegyszerűbb dolgozni.)


Mivel a krémes állagú alapozó fénylik az arcomon ezért por állagú alapozót teszek az arcomra, ezzel mattítom.  L'oreal accord parfait mineral D1-es árnyalatát használom.Alapozás után kihúzom a szemöldökömet az essence sötétbarna szemöldökceruzájával.


Fixálom a szemöldökömet, hogy ne álljanak össze-vissza a szálak. A Sephorában (ami sajnos nincsen Magyarországon) vettem egy átlátszó szempillaspirált és azzal szoktam átfésülni a szemöldökömet, figyelek arra, hogy ne úgy nézzen ki mint egy durván bezselézett haj... Szóval csak nagyon keveset rakok rá, épp hogy csak átfésülöm.
A képen azért barnás ez a trutyi a tubusban mert már össze barna szemöldök ceruzáztam. :3


A sminkelés végén egy kevés arcpirosítót teszek az arccsontomra. 
A Clinique arcpirosítóját használom. (Bashful Plum 20)Nektek milyen termékek váltak be?
Kíváncsi lennék rá ki, milyen alapozót használ és miért azt választotta!?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe