L'oreal color infallible szemhéjpúder - TESZT

csütörtök, május 15, 2014

A napokban sikerült nagyon jó áron hozzájutnom a L'oreal color infallible szemhéjpúderéhez. Két árnyalatot vettem belőle.004 Forever Pink033 Tender Caramel
Már első ránézésre beléjük szerettem, egyszerűen sugárzik róluk, hogy nagyon jó minőségű, jól pigmentált termékekről van szó.

El is készítettem velük egy szolidabb, romantikus stílusú sminket.

Aki nincs tisztában a szemhéj részeinek elnevezéseivel, annak készítettem egy kis magyarázó ábrát segítségül, hogy értsétek miket írkálok itt.:)

Nos, ahogyan az ábra is mutatja, a mozgószemhéjra vittem fel a rózsaszínt, a külső V-be és a mélyítővonalra pedig a barnát. A szemöldökcsonton egy selyemfényű (a rózsaszín és a barna is gyönyörű selyemfényű) fehér színt láthattok, ennek a segítségével satíroztam el a barnát.
Ugye nem is olyan bonyolult?:) Hamar kész van és nagyon mutatós ez a smink!

Képzeljétek, éjszakára magamon hagytam a sminket(ne kövezzetek meg) és reggel mikor felébredtem, nagy örömömre minden a helyén volt... Semmi maszatolódás...
Szóval bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon tartós szemhéjfestékről beszélünk! Még most, délután is ugyanúgy néz ki, ahogy tegnap este lefeküdtem benne.

Határozottam a kedvenceim közé fog tartozni ez a két szemhéjpúder, bátran ajánlom mindenkinek!Nektek, hogy tetszik?
Használtátok már a L'orealnak ezt a szemhéjpúderét?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Ez egy szuper termek! Nekem is a rozsaszin van meg (mar nagyon regota es nagyon tartosnak bizonyult)! En az ujjbegyemmel szoktam felkenni neha es ugy szep termeszetes hatasa van. Imadom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mióta megvettem nekem is a kedvenceim közé tartozik!:)

      Törlés

Subscribe