Catrice Absolute Eye Colour Mono Szemhéjpúder / Fekete TESZT

szerda, június 18, 2014Végre a rossmannban is van Catrice! Annyira örülök neki!!! Meg is ragadtam az alkalmat és vettem két Catrice terméket, az egyik egy szemhéjfesték a másik pedig titok, majd egy másik bejegyzésben..:)

Már nagyon régóta keresem a tökéletes matt fekete szemhéjpúdert és elmondhatom, hogy végre megtaláltam! (Nagyon szép matt színű szemhéjpúderei vannak a Catrice-nek.)
Ez a szemhéjfesték nagyon jól pigmentált és ha felvisszük a szemhéjra, nem szürkét, hanem igazi FEKETÉT kapunk! Tartós, jó vele dolgozni.

A legutóbbi fotózáson is ezzel dolgoztam, már láthattatok képeket, viszont ide is beillesztek párat..:)

Ne feledjétek nyereményjátékunkat sem!
A Facebook oldalamon találtok több információt róla!Nektek van Catrice szemhéjpúderetek? Milyen színben? Meg vagytok vele elégedve?

You Might Also Like

3 megjegyzés

 1. Catrice eddig nekem sem okozott csalódást, amit ettől a márkától próbáltam mind tökéletes volt! :) A rúzsok közül lehetetlen választani, egyik szebb mint a másik ... :/
  Kiváncsian várom mi a másik szerzeményed. :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon örülök, hogy már van a rossmannban is!!:D
  Jó minőségű termékeket árul, van egy narancssárga szemhéjpúderük, na azt szeretném még kipróbálni, ha az jól pigmentált akkor minden!

  VálaszTörlés
 3. Bicskén van a rossmannban? :) mert amúgy a Rossmannban ámblok sok helyen van :D de szerintem a bicskeire gondoltál :)

  VálaszTörlés

Subscribe