Catrice Allround Concealer paletta TESZT

péntek, június 20, 2014Biztosan sok olyan képet láttatok már a Facebookon, amin kontúrozott arcú lányok vannak. A kontúrozás segítségével arcunk optikailag vékonyabbnak tűnhet. (illetve azokat a részeket hangsúlyozhatjuk ki, amelyeket akarunk)

Én egy kontúrozó palettától azt várom, hogy a legvilágosabb árnyalattól a legsötétebbikig mindegyik megtalálható legyen benne, jól ellehessen dolgozni, de ne legyen maszk hatása.

A Catrice Concealer palettát korrektorkészletként hirdetik, végül is kontúrozás közben korrekciót végzünk az arcon. Számomra ezért is egy kicsit hiányos, mivel a nagyon sötét barnát hiányolom belőle. Pozitívum, hogy a legvilágosabb szín a palettán tökéletesen alkalmas szemhéjalapnak, illetve a szem alatti gödröcskéket eltünteti és nagyon jól kiemeli a szemet. Nagyon kell figyelni rá, hogy ne vigyünk fel túl sok festéket, próbáljuk meg a lehető legjobban eloszlatni az arcon. (Bár a Catrice paletta esetében én ebben is egy kicsit csalódott vagyok...Ha nagyon keveset viszek fel, akkor is eléggé meglátszik. ) A zöld színnel elfedhetjük a pirosabb pattanásokat. 
A paletta 1099 Ft.Még keresem a tökéletes kontúrozó palettát, valószínű, hogy Ebay-ről fogok rendelni.

A számomra tökéletes paletta

Hoztam nektek pár képet, amin kontúrozást láthattok, még nem elsatírozva, illetve elsatírozás utáni állapotban. 


Kontúrozás arcforma szerint
You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Hasznos bejegyzés volt ez is :) külön örülök, hogy tettél be arról képet, hogy különböző arcformákhoz milyen helyeket kell árnyékolni, vagy hangsúlyozni :)

    VálaszTörlés

Subscribe