D.I.W.M. - Do it with me ! #1 | Van egy pont...

szombat, június 28, 2014

Van egy pont, amikor a saját szervezeted parancsol megálljt és rá kell jönnöd, hogy ez nem mehet így tovább.

Egy percre megállok és végig gondolom, hogy hogy éltem a mindennapjaimat. Kevés folyadék, gyorskaja, zsömle, margarin, szénsavas löttyök, ízesített víz (bolti) , tészta, sültkrumpli, péksütemény, ketchup, majonéz, olaj, chips, cukor töménytelen mennyiségben.
Ennek vége. Ránézek egy péksüteményre a boltban és elkap a hányinger mert annyit ettem belőle, szabályosan felfordul a gyomrom... Finom, nagyon finom.. de miután megeszem megmozdulni nem bírok. A Nestea mindennap az életem része volt, kialakult bennem egy függőség, a benne lévő sok cukor miatt.
Nehéz mindezt leírni, kitárni a világ elé. De sajnos biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül. Biztos vagyok benne, hogy te is érezted már, hogy nem tudsz elmenni a mcdonald's mellett, mert eszedbe jut, hogy micsoda ízvilág tárult eléd legutóbb mikor ott voltál. De ez csak illúzió.

Nem mondom, hogy könnyű lesz változtatni ezen az életmódon, mert nem lesz könnyű, kurva nehéz lesz, de muszáj. Ez az én döntésem. Meg tudom csinálni, meg fogom csinálni.

Nem hiszek a csodadiétákban, fogyasztó teákban, löttyökben. Saját magam által megtervezett étrendet fogok követni, ami nekem a legjobb. Egy nap ötször fogok enni, kisebb, de tápláló adagokat. Éhezés kizárva! Nagyon sok vizet fogok inni, szénsavmenteset! Ha egy kis ízesített vízre vágyom majd, itthon fogom elkészíteni, citrommal, limemal, eperrel és további finomságokkal. Edzeni fogok keményen, intenzíven. Az itthoni kondigépünkön lesz lehetőségem többféle gyakorlatot is végezni. Nagyon jónak találom a különböző 30 day challenge-ket, millió féle változatot találunk a neten belőle... Először a 30 day squat challenge-t fogom végig csinálni. Nagyon szeretek görkorcsolyázni, rendszeresen fogok is! Amint beszereztem egy sportmelltartót és egy kényelmes futócipőt szeretnék eljárni futni. Ez nagyon nehéz lesz, mert utálok futni, nem is tudok futni. De szeretnék... akarok futni!

Itt, a blogon illetve a blog facebook oldalán próbálok majd megosztani veletek mindenféle receptet, "szeleteket" a napjaimból.

Sokan nem hisznek bennem, hiszen elképzelni sem tudják, hogy az a lány, aki kettes testnevelésből és csámpásan fut meg tudja csinálni. Bizonyítani akarok! Magamnak, nektek, mindenkinek!

Nem holnap kezdem, hanem MA, már elkezdtem! Velem tartasz?

You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. Nekem nagyon motiváló volt a cikk. Előre is sok szerencsét de legfőképp kitartást. Mert ahogy mondtad kurva nehéz lesz :/ De kellő kitartással sikerülni fog :) Én március közepén kezdtem bele és azóta 7 kilót fogytam ,d e a legjobb ,hogy nagyon látványos kilókat :) És még valami : amikor azt hiszed ,hogy ennél rosszabb már nem lehet ..... Na akkor jön a "szaros szar" :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először is köszönöm, örülök, hogy motiválónak találtad!:) Másodszor: Gratulálok!!! :))))
   Szaros szar:D feldobtad a napomat:P

   Törlés

Subscribe