Júniusi kedvencek

vasárnap, június 29, 2014

A facebook oldalamon már beszámoltam arról, hogy szeretnék több új rovatot a blogra. Az első vendégpostomat már láthattátok, most az első Havi kedvences bejegyzést olvashatjátok!:)
1. Balea Carambola Lambada Limitált kiadású tusfürdő

Nagyon jó illata van, mindig is szerettem a Baleának a limitált kiadású tusfürdőit. Olcsó (269.-) és nagyon jó. Sok féle illat közül választhatunk, tetszik, hogy az adott évszakhoz illő illatú tusfürdőt dobnak piacra.


 2. Dove hajpakolás

Ez a hajpakolás még a Dm dobozkában volt, de csak most volt alkalmam kipróbálni. Eddig nagyon sok féle hajpakolást próbáltam, de nem voltam elájulva semelyiktől sem. Ez a Dove hajpakolás viszont teljesen a szívem csücske lett. Később zsírosodik a hajam tőle, nagyon jó puha tapintású lesz. Abszolút kedvenc!


3. Smokey Eye ecset

Szeretem, mert könnyű vele dolgozni. A lapos felét több mindenre tudom használni, mint pl a korrektor eldolgozása, szemhéjpúder felvitele. A tömör részét pedig a szemceruza elmosására szoktam legtöbbször használni.


4. Essence quattro szemhéjpúder

Először nem voltam oda érte, meg kellett találnom a megfelelő ecsetet a felviteléhez. Nagyon szeretem a színeit, főleg hogy matt. Jó vele dolgozni!


5. Essence girls on tour szemhéjpúder

Első látásra szerelem volt, ajándékba kaptam a Corvin Müllerben az essence 3 méteres állvány debütálásán. Nagyon szép pigmentált színeket tartalmaz.


6. Moyra matt fedőlakk

Mindig is szerettem volna egy matt fedőlakkot, ebben a hónapban megvettem! Nagyon kis szép tud lenni egy matt fekete manikűr...:)


7. Avon testpermet / Planet Spa Sweet Sensuality

Isteni illata van !!!!!!!!!! De most komolyan!


8. Catrice fekete szemhéjpúder

Megtaláltam  az igazi matt fekete szemhéjpúdert! Nagyon jól pigmentált, gyönyörű füstös szemeket lehet vele készíteni!Nektek melyik termék nyerte el tetszéseteket ebben a hónapban?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe