Napozz okosan!

szombat, június 14, 2014

Itt az idő, hogy aki még nem tette, beruházzon egy jó minőségű naptejre, olajra, spray-re ugyanis nagyon fontos, hogy megvédjük bőrünket a káros sugárzásoktól.
Nálunk minden évben problémát okoz a fényvédő vásárlás. Nagyon sok féle termék van a boltokban és nehéz a döntés. Árában és minőségében sem mindegy, hogy milyet veszünk.

Összegyűjtöttem nektek, a nálunk bevált naptejeket.


1. Cien termékek (Lidl)

Meglepően jó! Nagyon meg voltunk vele elégedve, tavaly nyáron vásároltunk először. Árában is megfelelő, 2000 Ft alatt vannak a naptejek és olajok is. Jó illata van, könnyen beszívódik és nem ragad. Mindenkinek nagyon ajánlom!

2. Hawaiian Tropic napolaj spray

Leárazva vettük még tavaly a tescoban, nagyon szerettem volna kipróbálni, ugyanis jókat hallottam róla. Nem okozott csalódást. Fürdőruhára ne nagyon fújjuk, foltos lesz az olajtól. Isteni illata van és nagyon tartós. Sokáig elég, még mindig van belőle, pedig tavaly nyáron sokat használtam. Nekem 2000 Ft alatt sikerült hozzájutnom, megérte az árát.3. Nivea naptejek

Még régebben használtunk Niveát. Úgy emlékszem, hogy mindig bevált, sokáig használtuk. Kicsit drágább mint a többi. Ezért váltottuk le, mert találtunk olcsóbban ugyanilyen jót, akkor minek vegyük a drágábbat? Egy nap elég vele egyszer, talán kétszer bekenni magunkat, nagyon tartósak a Nivea naptejei!A Dívány.hu-n találtam egy nagyon hasznos összesítést
Akiknek érzékeny a bőrük, ajánlom, hogy napozás utáni krémet, vagy egy jól bevált testápolót is használjanak!


Elősegíthetjük a barnulást A-vitamint tartalmazó zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával.
Ilyen például a sárgadinnye, az őszibarack, a sárgabarack és a sárgarépa.


Nektek melyik naptej, olaj, spray vált be a legjobban?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe