Vendégpost#1 - Outfit by Petra

csütörtök, június 26, 2014Sziasztok!
Petrának hívnak, leginkább fotózással foglalkozom szabadidőmbe, de nagyon szeretek öltözködni, érdekel a divat is. Adéllal már dolgoztunk együtt egy fotózáson, indítottunk közös nyereményjátékot is.

Régebben én is szerettem blogolni, most is nagyon szívesen csinálnám, de tudom, hogy nem lennék olyan kitartó mint Adél. Szóval egyelőre ebben a pár bejegyzésben élném ki magam, illetve a fotós munkásságom a Facebookos oldalamon nyomon követhető.
A szettről: Leginkább a lazább stílus áll közel hozzám. Télen nyáron imádom a Converse cipőket, elég sokfélét sikerült begyűjtenem az évek során. A mostani outfithez ezt a fehér alacsonyszárút vettem fel, ami mostanság elég népszerű.

Általában ha fotózásra megyek, akkor az öltözködés szempontjából szem előtt tartom a praktikusságot, és a kényelmességet. Legtöbbször kúszok-mászok, guggolok, hajolok, ezért leginkább, ha az idő is engedi, rövidnadrágba megyek. A mostani darabot a New Yorkerben sikerült leakasztanom, nagyon régóta keresek pont ilyet. Műbőrszerű anyaga van, és nagyon kényelmes.


Imádom a feliratos felsőket is. Mivel itthon elég nehéz egyedi darabokhoz jutni, így két választásunk marad: a) sóvárgunk a weheartit-on látott feliratú felsők után b) teszünk érte, és megcsináltatjuk. Nos én ebben az esetben az utóbbi mellett döntöttem. Eredetileg ez a felső fehér alapon fekete felirattal készült, méghozzá a H&M jóvoltából. Nos én tavaly, szintén a New Yorkerből hozzájutottam ehhez a laza fekete felsőhöz, és nyomtattam rá feliratot. Azóta kicsit megkopott, de még mindig közel áll a szívemhez, szívesen felveszem szoknyával is.


Kiegészítőket illetve nem szoktam túlzásokba esni. Amit a képeken láthattok, az egy Ice Watch fekete karóra, amit nagyon szeretek, szívesen hordom, sokszor egyszerűbb leolvasni onnan az időt, mint a telefonról. Illetve még egy táskával is kiegészítettem a szettet. Ezt a klasszikus fekete-fehér Converse táskát még iskolatáskának használtam, de fotózásokra is ezt hordom, mivel nagyjából belefér minden fontos eszköz, amire csak szükség lehet.


Felső: New Yorker
Nadrág: New Yorker
Cipő: Converse
Óra: Ice Watch
Táska: Converse

A fotókat az NMB Photo készítette.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe