Első DM kedvencek dobozom | Július

vasárnap, július 20, 2014

Amikor az első dm dobozkát meghirdették tudtam, hogy nem leszek gépközelben és nem tudok majd lecsapni rá, ezért nem is vágyakoztam utána annyira, viszont amikor megláttam, hogy milyen tök jó dolgok lapulnak a kis (nem is olyan kicsi) szépségdobozban akkor tudtam, hogy a következő dm kedvencekre le kell csapnom. Nagyon idegtépő volt a rendelés... 500 doboz érhető el és már a rendelés kezdetétől le volt fagyva a rendszer. De! Sikerült...:)

Kb. a rendeléstől számított 10 napon belül meg is érkezett a kijelölt dm üzletbe a doboz. Nagyon meglepődtem mikor oda hozták a kasszához, mert ez a doboz igencsak méretes. Sokkal kisebbre számítottam, de ennél is izgalmasabb volt kibontogatni...

Nagy dobozban...

...Még egy doboz

Menta színű dobozkában masnis leírás a termékekről:)))

És egy igazi masni átkötve a "zörgős" papírba burkolt termékeken
Hát nem cukiiii?

 Sok helyen olvastam, hogy ez a doboz nem volt akkora durranás mint az első, de én meg vagyok vele elégedve, mivel 2990 Ft-ot fizettem érte és több mint 8000 Ft értékben voltak benne termékek. Az összes termék hasznos volt számomra.

Lássuk, miket rejt a csodacsomag.:)

Dove maximum protection krém dezodor - Használtam már Dove izzadásgátlót, nagyon meg voltam vele elégedve. Ennek a dezodornak valami isteni az illata, gránátalmás :) Még csak egyszer próbáltam, de úgy tűnik, hogy jó!
Ár: 1599 Ft

L'oreal micellás víz - Pont a dm doboz átvétele előtt 1 nappal vásároltam egy ugyanilyen micellás vizet, kiakartam próbálni, mert eddig garniert használtam. De hát, lesz kettő:)
Ugyanúgy, szépen tisztít mint a Garnier, először kicsit csípte a szemem, de aztán megbarátkoztam vele.
Ár: 1399 Ft


Dettol antibakteriális habszappan - Nagyon finom illata van, tetszik, hogy habos, mert nagyon kis spórolós.
Ár: 1099 Ft

Alverde eye catcher szempillaspirál - Érdekes! A dusító kefe zabrostokat tartalmaz. A szempillaspirál gojibogyó kivonatot és bio napraforgó olajat tartalmaz.
Ár: 1199 Ft

Zabrostos dúsító kefe

Alverde mono matt szemhéjpúder - Rózsaszínes halvány árnyalat, szép, jól pigmentált.

Ár: 1199 Ft

70 Soft Rose árnyalat

Schwarzkopf EssenceUltime Omega Repair sampon - Azt hittem, hogy az essence ultime termékek szőke hajra lettek kifejlesztve :O de nem :O Festett, töredezett hajra van ez a sampon, aminek kifejezetten örülök, ugyanis a pixiboxos sampon nem vált be, de ezt már kétszer próbáltam és kifejezetten jó!!!:)
Ár: 1599 Ft

A dm kedvencek még tartalmazott egy Signal White Now Men Deep Cool fogkrémet, de ezt nem tudtam lefotózni, mivel odaadtam a bátyámnak, mert én a jól bevált Elmex fogkrémet használom! Egyébként a fogkrém ára: 729 Ft

Ti rendeltetek dm kedvenceket?
Ha igen, hogy tetszett? Ha nem, ezek után szeretnétek?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe