Outfit - OOTD - One Fashion Budapest Showroom | Zoe Phobic | Celeni - #1

hétfő, augusztus 11, 2014

Petrával, a 99hypes blog írójával (Erős Petra Photography) előző héten ellátogattunk a ONE Fashion Budapest Showroomba, ahol lehetőségünk volt két szettet összeállítani az outfit postjainkhoz.

Décsi Juli és Dániel Orsi, az alapítótagok a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése érdekében hozta létre a showroomot. Budapesten a Ráday utca 9 szám alatt található az üzlet, amely nem csak boltként funkcionál, hanem közösségi helyként is szolgálhat.

Petra interjút készített Julival és Orsival, itt olvashatjátok.

A showroom képekben

Egy kicsit a szettekről...

A szettekből látszik, hogy az elegánsabb ruhákat kedvelem. Az egyik outfit egy színes, nyári/tavaszi viselet, a másik inkább visszafogottabb.

Ebben a bejegyzésben egy szettet mutatok be, így izgibb..:)

Mikor beléptünk az üzletbe először a színesebb darabokra figyeltem fel, aztán miközben nézelődtem rátaláltam egy Zoe Phobic felsőre és szoknyára. Lenyűgözött a visszafogott virágmintázat a szoknyán és a felső érdekes anyagát is nagyon szépnek találtam. A szetthez mindenképpen egy borítéktáskát akartam párosítani, ezért egy Celeni clutchra esett a választásom.

Zoe Phobic

"A Zoe Phobic egy olyan márka, ami egyesíti az emberközeliséget az extravagánssággal, és ahol egyszerre találja meg számításait Audrey Hepburn és Nancy Spungen. 2009 óta igyekszünk évről évre egyre többet és kifnimolutabbat nyújtani közönségünknek, izgalmas stílusokat ötvözve, mégis középpontban tartva az egyszerűséget és a hordhatóságot."

Celeni - Cselényi Eszter

"A Celeni márkát 2010- ben alapítottam, miután a Krea művészeti Iskolára kezdtem járni.
Hiszek abban, hogy Magyarországon is el fog jönni egy időszak, amikor egyre többen választják a fiatal tervezőket a nagy világmárkák mellett, és az egyedi stílus, illetve magas minőség elnyeri a méltó jutalmát. Egyre inkább az a véleményem, hogy a világ és a társadalom merőben megváltozott, ezzel pedig a benne élő nők is. A nőiesség azonban örök, és véleményem szerint ezt a tényt vétek lenne eltékozolni. Mindezt szem előtt tartva, egy olyan márkát igyekszem képviselni, ami kiemeli a nők szépségét, hordható a mindennapokban, előremutató és a kiegészítők hatására mérhetetlenül változatossá, simulékonnyá válik. A Celeni márkát, melynek minden egyes terméke Magyarországon készül, nem saját, hanem minél több multibrand üzletben igyekszünk árusítani, mely palettát itthon és külföldön egyaránt kitűzött célunk szélesíteni"


 Na, nem húzom tovább!


Felső, Szoknya: Zoe Phobic

Clutch: Celeni
Hogy tetszik az első szettem?
Nektek ki a kedvenc magyar tervezőtök?


Hamarosan jelentkezem a következő összeállítással!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe