Outfit - OOTD - One Fashion Budapest Showroom | THREEE | Balilla - #2

szerda, augusztus 27, 2014

Ahogyan az első One Fashion Budapest Showroom-os bejegyzésben említettem, két outfitet állítottam össze.
(Az előző outfitet és a One Fashion Budapest Showroom bemutatását, ITT találjátok)

Az előző szettem nagyon elegánsra sikeredett. Elegancia és nőiesség ebben a szettben is megtalálható, de talán egy kicsit lengébb, kényelmesebb viselet mint a másik öltözet.

Tavaly nyár óta nagy divat az aszimmetrikus ruha. Nagyon kritikus vagyok az ilyen ruhákkal szemben, ugyanis nagyon sok olyan darab van aminek nem tetszik a szabása, vagy túl hosszú, vagy túl rövid, nem jó az esése a szoknya anyagának. A showroomban rátaláltam egy THREEE márkájú "elől rövid, hátul hosszú" ruhára. A színe miatt figyeltem fel rá. Határozott elképzelésem az volt, hogy valamelyik szettemhez Balilla kiegészítőket szeretnék párosítani, szóval inkább az ékszerekhez és a táskához kerestem ruhát, nem pedig fordítva. Ehhez a ruhához - mivel fehér sarut viseltem - fehér kiegészítőket választottam.


Balilla - Lilla Balázs

Balázs Lilla sajátos arca a mai magyar divatvilágnak. Külföldön többen ismerik, mint itthon. A London College of Fashionben végzett kitüntetéssel, diplomamunkájával megnyerte a szakma egyik legnagyobb presztízsű díját, a Hand & Lock Awardot, Gareth Pugh-nál gyakornokoskodott. Felfoghatatlan horizontok. Ő mégis hazajött, és alkot. Nálunk, nekünk. Lilla munkàját az egyedi anyaghasználat, kifinomult részletek, a nőiesség és a kézművesség iránti vonzalom jellemzi. Elképesztően izgalmas ékszerei és csodálatos textiliái előttünk járnak, Ő tényleg a nyugat hangja.


Ruha: THREEE
Nyaklánc: Balilla
Fülbevaló: Balilla
Clutch: BalillaNektek van aszimmetrikus ruhátok?
Hogy tetszik a szett?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe