Exklúzív képek az októberi Cosmopolitan címlapfotózásáról! - Mihalik Enikő

szombat, szeptember 13, 2014

Mihalik Enikő hazánk egyik leghíresebb topmodellje. Tizenötéves korában fedezték fel, 2006 óta pedig nemzetközileg is elismert. Olyan divatcégek és magazinok szerződtették már, mint a Vogue, a MaxMara, a Gucci, a Victoria's Secret vagy a Harper’s Bazaar.(Forrás: Starity.hu)
  
A topmodell két év után először szerepel magyar címlapon: a Cosmopolitan hazai kiadásának októberi borítóján láthatjuk. A békéscsabai szépség ráadásul vendégszerkesztőként is részt vett a magazin elkészítésében, és rendkívül személyes hangulatú, exkluzív interjúban mesél szerelméről, kételyeiről és speciális diétájáról is, sőt, 6 apró titkát is elárulja.
Különleges feladat miatt látogatott haza a világ legsikeresebb topmodelljeinek egyike, Mihalik Enikő. A békéscsabai lány a Cosmopolitan magazin októberi számának vendégszerkesztőjeként dolgozott nyár végén. Enikő tevékenyen részt vett az októberi kiadás tematikájának kitalálásában, aminek köszönhetően számos, őt közelről érintő témát is feldolgoz a magazin aktuális kiadása: többek között a világhíresen jó alakú topmodell speciális diétájának titkaiba is beavatja az olvasókat.
"Óriási öröm volt számomra a felkérés, hiszen kislány korom óta állandó olvasója vagyok a Cosmónak. Szuper, hogy elmondhatom, saját asztalom volt a magyar Cosmopolitan szerkesztőségében!" - lelkesedett Enikő.
A világhírű szépség ráadásul egy rendkívül személyes hangvételű nagyinterjúban is mesél titkairól a Cosmo olvasóinak: többek között találkozásáról dán szerelmével, a mindennapi munkájáról, a sikeres casting feltételeiről, hogy mit jelent számára a meztelenség...
De nemcsak titkaiba avatja be az olvasókat a topmodell: 2 címlapfotón is megcsodálhatjuk a többek között Terry Richardson sztárfotóst is megihlető mosolyát. Az októberi Cosmopolitan nagyméretű kiadása mellett a kisebb, ún. travel size is exkluzív Mihalik Enikő címlappal került az újságosstandokra szeptember 11-én.

 Lássuk, hogyan zajlott az októberi Cosmo címlapfotózása Mihalik Enikővel
 Exklúzív képek következnek a színfalak mögül!

Csekkoljátok a Mihalik Enikővel készített videót: https://www.youtube.com/watch?v=uEHyC---ExI
Az októberi Cosmo már az újságárusoknál!:)
Én már beszereztem!


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Szia!
    Díjat kaptál tőlem: Liebster Blog Award :)
    http://ancsisbeautyworld.blogspot.hu/2014/09/liebster-blog-award-elso-dijam.html

    VálaszTörlés

Subscribe