kÖröm - Essence 13 iced mint frappé | life nail lacquer - 15 + tippek

hétfő, október 27, 2014

Nővérem, a Ziaja termékek mellett, lakkokat is hozott nekem Lengyelországból. Még nem hallottam erről a life körömlakk márkáról, szerintem ez egy lengyel márka. Rákerestem és szebbnél szebb árnyalatokra bukkantam.


TIPP Az essence körömlakkom már elég régi, már kezdett beszáradni, meg ilyen nyúlós volt, de nem akartam kidobni, ezért alkalmaztam a csodatrükköt és acetont öntöttem hozzá, mintha új lenne!:)

Fogalmam nincs, hogy miért párosítottam a menta színt a narancssárgával, nem is szeretem a narancssárgát, de ők valahogy ketten jól néznek ki együtt.. :) Főleg, hogy a narancssárga mellett még kis fehér pöttyöcskék is vannak.. cuki!

Amikor a képek készültek még elég csutkák voltak a körmeim, ugyanis előtte műkörmöm volt és épp gyógyulási folyamatban vannak a drágáim, szóval nézzétek el nekem!

TIPP A lemosáskor adódhatnak gondok, ugyanis ezeket a pöttyöket, meg a csillámos körömlakkot is nagyon nehéz leszedni, de erre is van megoldás!Nektek, hogy tetszik ez a színösszeállítás?
Ismertétek már ezeket az apró trükköket?

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Nemrossz ez a két lakk együtt :) Viszont én inkább lakkhígítót javasolnék aceton helyett, ugyanis jártam már úgy, hogy tönkretette az adott lakk színét az aceton :/ (nálam így lett rózsaszínből szürke, hugomnál mentazöldből világoskék) A lakkhígító pedig pont erre való és DM-ben láttam, de fodrászkellékesnél is van biztosan :)

  VálaszTörlés
 2. Ez a fedőlakk nagyon szép , persze az Essence lakk is :) imádom a menta színt :)

  VálaszTörlés
 3. cukik ezek a kis pöttyök. :)
  a lakkhígítót én is jobban ajánlom, mert én is jártam már úgy, hogy a nagy ezüst glitteres lakkból kicsi mikroglittereset csinált az aceton. :/

  VálaszTörlés

Subscribe