Rimmel London Stay Matte folyékony alapozó és púder - TESZT

hétfő, október 13, 2014

Pár hete a Rossmannban volt egy olyan akció, hogy egyben meg lehetett venni a Rimmel London Stay Matte folyékony alapozóját és púderét. (kb 1400 Ft körül volt)
Mivel a púderről nagyon sok jót olvastam, ezért mindenképpen kiakartam próbálni. Sajnos szerintem az alapozó amit egybecsomagoltak a púderral sötétebb volt minden összeállításban ezért nagyon nehéz volt kiválasztani a megfelelő árnyalatot.
Egyből ki is próbáltam, nagyon örültem, mivel a mattító púder színe stimmelt. Hát igen, az alapozóval már más volt a helyzet, az nekem egy kicsit sötét.

A folyékony alapozó állaga nagyon sűrű, nehéz vele dolgozni. Jól fed, viszont én nagyon nehéznek érzem az arcomon, azóta nem is próbáltam.Itt is látszik a színeltérés a mostani alapozóm és a Rimmel alapozó között, illetve az állaga is nagyon jól látszik a képen.
(A hátsó az általam használt alapozó, az elülső a Rimmel)A mattító púderrel maximálisan meg vagyok elégedve a mai napig, anélkül, hogy ne használnám a púdert nem megyek el itthonról. Nagyon tartós, nem is látszik, hogy rajtam van. Ajánlom mindenkinek!!!:)

Nektek mi a tapasztalatotok? Aki már használta, bevált a folyékony alapozó?
A mattító púderről mi a véleményetek?:)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is néztem az akciót, de annyira nem hatott meg a dolog. Viszont az érdekes, hogy tök más árnyalatokat pakolnak össze.. úgy elég esélyes, hogy senkinek nem lesz jó a kettőből az egyik, így pedig mi értelme az akciónak? :D

    VálaszTörlés

Subscribe