Christmas #1 - Angyalozás

hétfő, november 24, 2014

Imádom a karácsonyt és minden évben már 1 hónappal karácsony előtt teljes lázban égek... Idén sincs ez másképp. Elkezdik feldíszíteni az üzleteket, bevásárlóközpontokat... kikerülnek a polcokra a szaloncukrok, télapós csokoládék, illatos gyertyák, díszek... És magával ragad az érzés.

Emlékszem, még alsós koromban volt egy karácsonyi szokás az osztályban, az angyalozás. Arról szólt, hogy mindenki húzott egy nevet és titokban meg kellett ajándékozni. A tanítónénik arra kértek minket, hogy ha tehetjük saját készítésű ajándékkal lepjük meg a másikat, de ha nagyon vásárolni szeretnénk, akkor se vigyük túlzásba, hiszen ez a szeretetről szól, arról, hogy önzetlenül, szívből adunk.

Youtube-on láttam, hogy megajándékozzák egymást a video bloggerek, tavaly pedig Magyarországra is elért a karácsonyi ajándékozás, mégpedig Iluss, a Fiatalos blog írója honosította.
Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés, ezért szeretném én is követni Ilusst. Úgy gondoltam, én is tovább vinném a hagyományt.1. Hol tudok jelentkezni? 
E-mailben tudsz jelentkezni, a monos.adelka@gmail.com címen. A levélben leírod a nevedet és a blogodat.

2. Meddig lehet jelentkezni?
November 30.-ig lehet jelentkezni, ezek után kijelölöm, hogy kinek ki lesz az angyala.

3. Hogyan jut el az ajándékom a másikhoz?
Az ajándékot mindenki ajánlva adja fel december 15.-én és legyünk korrektek, küldjünk a másiknak egy fényképet az ajánló szelvényről.

Rakjuk be a fa alá és Szenteste bontsuk ki!:)
 (A bejegyzéseteket amit majd az ajándékról készítetek színesebbé tehetitek a bontogatás pillanatában készült fotókkal)

Nagyon fontos, hogy erre a játékra csak bloggerek jelentkezhetnek, mert ha mindenki megkapta az ajándékát, egy bejegyzést kell majd írni róla a blogotokra, amit elküldötök nekem én pedig összegyűjtöm mindenkiét egy postban.:) 


Bármi kérdés felmerül, várom akár itt kommentben vagy emailben.
Remélem, hogy tetszik nektek ez a kezdeményezés és minél többen részt fogtok benne venni! <3
Várom az emaileket!!!!:))))

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Remek ötletnek tartom. :) Megbeszélem anyuval, és írom az emailt. ♥

    VálaszTörlés

Subscribe