2015 Februári kedvencek

hétfő, február 16, 2015

Kicsit korán jelentkezem a februári kedvencekkel, de úgy gondoltam, hogy összegyűlt már egy bejegyzésre való termék.
Február számomra az a hónap, amikor már érzem a tavaszt... Már elő-elő bújik a napocska és sugarai egyre melegebben simogatják az arcomat.. :)
Ilyenkor, számomra fontos a regenerálódás. A télen kifakult, kiszáradt bőrömet helyre kell hozni...
A februári kedvencek bejegyzésből látni is fogjátok, hogy főként olyan termékeket válogattam össze amik segítenek az "újjászületésben".

Egy kakaóvajas arckrém lemaradt a közös képről. Upsz!

1. Hidratáló arckrém kakaóvajjal és E-vitaminnal
Nagyon sok jót hallottam már a kakaóvajas termékekről, pont kapóra jött az avon akciója, rendeltem is egy arcápoló krémet. Az illata valami fenséges, kár, hogy illatot nem tudok ide beszúrni, hogy érezzétek ti is! Haha! Kevés arcápoló krém nyeri el a tetszésemet, de ez most bejött! Selymes és puha lesz tőle a bőröm, hamar beszívódik.

2. Catrice BB krém 010 Light Beige árnyalat
Elfogyott a legkedvencebb alapozóm és reggel vettem észre. Egy pöppet se tudtam kicsikarni belőle. Kénytelen voltam kutatni a fiókban valami alapozó, BB krém után. Ekkor bukkantam rá a Catrice BB krémre amit még nyár végén vettem, viszont akkor nagyon világos volt. Most pont jó az árnyalat és meg vagyok vele elégedve. Könnyen lehet vele dolgozni, minden stimmel. Nem zsírosodik tőle a bőröm. (Pedig a BB krémektől szokott)3. Schwarzkopf Rózsaolaj pakolás hajra és fejbőrre
Még egy pixiboxban volt ez a pakolás. Tetszik az állaga, az illata is nagyon jó, úgy vettem észre, hogy ápol is, bár annyi olajat kenek a hajvégemre, hogy már megszámolni sem tudom.
4. Sally Hansen 100 Invisible fedőlakk
Kerestem a tökéletes fedőlakkot, megtaláltam. Eddig az volt a problémám a fedőlakkokkal, hogy nem akartak megszáradni. Jó, harmadik rétegben nem csodálkozom, hogy nehezebben szárad, de akkor is. Viszont úgy érzem ez a lakk bevált.
5. Avon gyors száradást kölcsönző spray
Barátnőmnek panaszoltam, hogy nem bírom kivárni, hogy megszáradjon a körömlakk, mindig belenyúlok. Gondolom sokan küzdötök ezzel a problémával. Nos, odaadta nekem ezt a sprayt. (Ő nem szereti mivel kicsit olajos) Tényleg hamarabb megszárítja, nem kell sokat fújni belőle. Nagyon szeretem és rendszeresen használom.
Nektek voltak februári kedvenceitek? Melyik termékek váltak be a legjobban ebben a hónapban?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe