daalarna Fashion Show - Élménybeszámoló

kedd, március 10, 2015

1. rész - Pearl kollekció képekben 
2. rész - Daalarna Fashion Show ihlette smink

2015 március 6.-án rendezték meg a daalarna 2015-ös Pearl kollekció divatbemutatóját. Már egy hónappal az esemény előtt megvásároltam két VIP jegyet, biztosra akartam menni. Anyukám nagyon szeret velem jönni mindenféle ilyen helyre ezért őt vittem magammal. Odafele az autóban nosztalgiáztunk egy kicsit. Visszaemlékeztünk, hogy pár évvel ezelőtt a Gombold újra divatbemutatón voltunk és alig fértünk be, majdnem kint maradtunk, ahogy sokan mások. A show-ból alig láttunk valamit, én eléggé el voltam keseredve de anyukám a következő szavakkal biztatott: "Majd ha te ülsz ott az első sorban" Hát igen, nem kellett olyan sokat várni... :)

Már hetekkel a bemutató előtt elkezdtünk készülni, ugyanis kitaláltam, hogy egy egyszerű fekete ruhához varrassunk egy övet amin hosszú áttetsző anyagból szoknya van. El is készítettük, nagyon imádtam, teljesen feldobja a kis fekete ruhámat. :)Anyu :) 

"Kicsit" előbb érkeztünk mint kellett volna, na nem baj, elsők voltunk a karszalagátvételnél, hihi!:D
Elfoglaltuk a helyünket, aztán körülnéztünk egy picit. Ami csalódás volt, hogy a fotófal nem volt kivilágítva, nagyon sötét volt, így pl telefonnal lehetetlen volt vaku nélkül jó képet készíteni.

A REKLÁM HELYE :D

Muszáj megemlítenem! Isteni finom belga csokoládé golyócskát kóstolhattunk, ezüst díszítéssel. Anyukámmal napok óta erről beszélünk, egyszerűen hihetetlen volt az ízvilág....
Preston-Torta manufaktura


AirFranceVöslauer 


Fotó: Vöslauer Magyarország
Ruha: Daalarna
A kijáratnál kaptunk egy ajándéktáskát tele reklámanyagokkal, kis meglepetésekkel :)
Jöjjenek a Pearl kollekcióból személyes kedvenceim.. 
Összességében nagyon jól éreztem magam, imádtam ezt az estét!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe