Egy éves a blog - személyes beszámoló az elmúlt egy évről

szombat, március 28, 2015

Itt ülök, görgetem a Zomilla's Beauty and Style-t... Egy év mögöttünk... és milyen hamar eltelt. Egy évvel ez előtt félve írtam az első bejegyzést, félve osztottam meg a saját Facebook oldalamon és azon gondolkodtam, hogy vajon elolvassa e egyáltalán valaki. Úgy voltam vele, hogy ha a családomon kívül legalább egy ember olvassa és legalább egy valakinek tudtam egy jó tippet adni, akkor már megérte. Meglepően jól indult a blog és nagyon örültem, mert a számok azt mutatták, hogy átlagosan kb 100-an olvastak egy friss cikket, ma ez a szám a duplájára növekedett. Nem sok, de mégsem egy. :)

Személyes kedvenceim a tesztek. Szeretem megírni egy-egy termékről a véleményemet és nagyon jól esik, ha a post alatt ti is elmondjátok mit tapasztaltatok. Mostanában a divatbemutatós élménybeszámolóimat is megkedveltem, illetve a körömlakkok is a szívemhez nőttek. 
Amit hiányolok, az a Facebook oldalon az aktivitás. Szeretem olvasgatni a hozzászólásokat, véleményeket, tanácsokat, üzeneteket, BÁRMIT amit a blog Facebook oldalára írtok, szóval bátran tegyétek. Szeretném, hogy egy nagy "család" alakuljon ki, akiknek ugyanaz az érdeklődési köre, a szépségápolás és a divat, ehhez pedig Ti kelletek meg persze én, aki ezt az egészet összetartja. :)

Voltak nehéz időszakok. Igen, volt amikor sírva mondtam anyukámnak, hogy semmi értelme annak amit csinálok és én ezt abbahagyom, mert teljesen felesleges, de ilyenkor azokra az emberekre gondoltam akik rákattintanak az új cikkre, esetleg várják. Mégsem hagyhatom cserben őket. Én adnám fel, aki másokba próbál lelket önteni? Nem. Nem adom fel. Volt olyan is, hogy magánéleti problémák miatt felkelni sem volt erőm, volt, hogy tönkre ment a laptopom és fényképezőgépem sem volt. Úgy voltam vele, hogy biztos megértitek majd, hiszen vannak az ember életében hullámvölgyek, amin előbb vagy utóbb, de túl kell lépni, fel kell állni. Nos, itt vagyok. Felálltam. Gőzerővel csinálom a blogot, illetve tanulgatom a videószerkesztő programom kezelését, mert hamarosan új vizekre evezek majd. :) De ne feledjétek, mint már írtam, ahhoz, hogy kialakuljon a kis beauty közösségünk, ahhoz ti is kelletek. Írjátok le a véleményeteket, kommenteljetek, készítsetek sminket vagy körmöt a bejegyzéseim alapján amiket szívesen megosztok a Facebook oldalamon, csak küldjétek el. Mi nők, tartsunk össze és segítsük egymást. 


Pár érdekesség az elmúlt egy évből:

Összes oldalmegjelenítés: 19 386
Oldalmegjelenítések száma az elmúlt hónapban: 1 721
Feliratkozók száma: 31
Instagram követők száma: 219
Facebook oldal lájkolóinak száma: 679
Kérdések száma az Ask.fm-en: 164

TOP 3 legnézettebb cikk:

Honnan, hányan nézték a blogot:

Szeretném nektek megköszönni ezt az elmúlt egy évet, el sem tudjátok képzelni, hogy mennyit jelent ez nekem. Remélem egyre többen leszünk. <3 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe