Sugarbird Tatabánya megnyitó - képes beszámoló

péntek, március 27, 2015

Körülbelül egy éve figyeltem fel jobban a Sugarbird márkára. Már előtte is hallottam róla, de tavaly nyáron betértem az Aréna plázában található üzletükbe és nagyon megtetszettek a ruhák. Tetszett, hogy az alkalmi viselettől kezdve, az elegánsabb, de még utcára hordható ruhákon át a laza felsőkig és nadrágokig minden megtalálható volt az üzletben. Először azt hittem, hogy ez a márka csak vékony lányoknak tervez, de tovább kutattam és megtaláltam a lepelruhákat, amiket azóta is imádok, mert egyszerűen mindenkinek jól áll, a vékonyabbaknak és a husisabbaknak is. Szeretem a ruhák könnyed és puha anyagát, az esését a "lógósabb" fazonoknak. 


Tervezői darabokhoz képest nagyon jó árban vannak a ruhák, viszont "hétköznapibb" fejjel nézve kicsit drága, de nincs ezzel semmi baj, én is gyűjteni szoktam egy-egy ruhára, van, hogy hónapokig. 

Mivel Budapesten voltak a hozzám legközelebb eső üzletek ezért nagyon megörültem mikor láttam a Facebookon, hogy Tatabányán Sugarbird üzlet nyílik. (Már akkor elhatároztam, hogy írok is egy cikket a megnyitóról meg a márkáról) 
A megnyitó nagyon jó hangulatban telt, pont befértünk az üzletbe, de nem volt tömegnyomor hála istennek, mindenki tudott kényelmesen nézelődni. (még egy közös képre is összeálltunk) Az eladó lányok kedvesek és mosolygósak, a tulajdonos is nagyon közvetlen volt mindenkivel.
17 órára érkezett Dukai Regina, a Love Collection arca, megálmodója. Regiben kellemeset csalódtam, rendkívül kedves személyiség. Volt lehetőség közös fotó készítésére, egy kis beszélgetésre és természetesen megünnepeltük az új üzletet tortával és pezsgővel. 


Kép: Sugarbird Tatabánya Facebook oldal
Régóta szerettem volna egy sapkát, nagyon tetszenek ezek a vékonyka anyagból készült tavasziasabb sapik. A nyitási akció pont jól jött, 20 % kedvezmény volt mindenre és még egy cuki francia bugyit is kaptam ajándékba, aminek nagyon örültem. :) Gondolkodtam, hogy veszek egy tavaszias színű (világos rózsaszín, vagy citromsárga) Szandra lepelt is, de azt majd Joy napokon. Pár kép az üzletről 
Kedvenceim- szerintem mindenkinek jól áll :) Disney collection


Marry Me - exclusive collection 

Marry Me - exclusive collection 
Megjelenéseim Sugarbirdben 

Marie Claire Fashion Days
Sugarbird-Szandra lepel

Marie Claire Fashion Days
Sugarbird-Áfonya tunika


Imádtam ezt a délutánt, biztos vagyok benne, hogy gyakran fogom látogatni az üzletet. :)

Nektek mi a véleményetek a márkáról? Ne feledjétek a Facebookos szülinapi nyereményjátékot!:) KATT

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe