DM zsákmány - Glamour napok I.

szombat, április 11, 2015

Április 9.-én kezdetét vette a nagy Glamour napi őrület. Talán annyira nagy tömeg még nem volt a boltokban, az inkább hétvégén szokott lenni. Első állomásom a DM volt. (A többiről majd egy másik bejegyzésben)

A saját márkás termékekkel kezdtem a vásárlást. Nagyon kedvelem a DM termékeit, mivel olcsó és jó minőségű. 
A tusfürdők a kedvenceim, 269 Ft-ért szerintem ajándék az a tusfürdő. Nagy illatválaszték van, sőt még illat nélküli is van annak, aki a természetesebb termékeket kedveli. 
Arclemosót és tonikot még nem próbáltam, ezért úgy gondoltam, itt az ideje, beújítottam egy arctisztító géllel. 
Természetesen a körömlakk sem maradhatott el, a színének nem tudtam ellenállni, imádom ezt a tavaszi pasztell/menta színt. 
Vettem még egy szemhéjpúdert régebben, de mivel még nem írtam róla, ezért most bemutatom nektek. 
Három tusfürdőt is beszereztem, egyiket sem tudtam ott hagyni. A mézes nálam alap, olyat mindig veszek, viszont most megakadt az orrom egy kókuszos vaníliáson, isteni illata van! Nagy örömömre az új limitált kollekcióból is volt még, ezért ő is jött velem, narancsos-mangós illatú. (A limitált tusfürdővel és veletek terveim vannak, de ez még titok, psszt!) 

Vaníliás-Kókuszos 

Tejes - mézes

Narancsos-Mangós

Következzen az arctisztító gél. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mivel krémmánián megoszlanak a vélemények róla. Ha jól emlékszem 860 Ft-ba került (vagy ekörül) Minden bőrtípusra ajánlják, grapefruit illata van. Tetszenek a kis golyócskák benne, jól radírozhatnak. :) 
Szerelem volt első látásra ez a menta/pasztell színű lakk. Bevallom, kb ez az 5. menta lakkom, de nem érdekel, ebből sosem elég. 
Erre volt kuponom, ezért 700 Ft helyett 350 Ft-ot fizettem érte. (ha jól emlékszem)
Régebben vásároltam akciósan ezt a szemhéjpúdert, talán 400 Ft körül volt az ára. Azért szeretem mert olyan "selymes" hatása van és nagyon pigmentált. 
You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe