Szempillanövesztés ricinusolajjal - Képekkel!

szerda, május 13, 2015

A ricinusolaj elsősorban hashajtó, de szerintem már többen vásárolják hajnövesztés céljából. A haj mellett nyugodtan alkalmazhatjuk szemöldökre és szempillára is.


Általában nekem 3D szempillám van, de néha pihentetni kell a szememet, szempilláimat. Kb 1 hónapja úgy döntöttem, hogy elérkezett a pillanat, leszedegettem a pillákat és már kentem is a ricinusolajat.
Természetesen, előtte csináltam fényképeket, hogy meg tudjam nektek mutatni az eredményt. Képen is látszik, de a valóságban még jobban, hogy mennyit nőtt és sűrűsödött. Már bánom, hogy kispirálozva nem csináltam előtte-utána képet, mert úgy lett volna az igazi. Azt is észrevettem, hogy a szempilláim fölött el kezdett nőni néhány kis szál. 

Az olajat fülcica segítségével viszem fel a szempilláim tövére, elég belőle kevés, nem kell, hogy csöpögjön a pillákról. Általában este szoktam felkenni, reggelre be is szívja, de azért áttörlöm micellás vízzel. 

Előtte - Utána


Ti használjátok a ricinusolajat? 
Mik a tapasztalataitok?

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Én a hajamra használom és nekem is nagyon bevált:)

  VálaszTörlés
 2. Nekem valahogy a pilláimat eddig nem akarja növeszteni, DE gyakorlatilag szemöldököm nőtt. Alig volt valami és nagyon szépen bebokrosodott :P :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kenegesd kitartóan, szerintem biztos hatásos lesz a pilláidnál is :)

   Törlés

Subscribe