Görögország szerzemények | Victoria's Secret | Flormar

szerda, június 17, 2015

A blog facebook oldalán már láthattátok, hogy Görögországban voltam. A suli szervezte a kirándulást, Június 5-14-ig voltunk távol. Már mielőtt elindultunk volna elhatároztam, hogy szeretnék kint vásárolni szépségápolási termékeket és később ezekről bejegyzést írni.
Nei Poriban és Athénban is vásároltam, valamint hazafelé Macedóniában.1. Hajba való (másnéven: Csácsárá)

Nei Poriban a strandon egy fekete férfi árulta ezeket a hajba valókat, különlegessége, hogy az anyagban egy drót van és ennek a segítségével tudunk készíteni több féle frizurát. Egyszerű de mutatós dísze a hajnak, akár kontyot is formálhatunk vele.
A csácsárá elnevezés onnan való, hogy ezt kiabálta az árus a strandon és aki vásárolt, annak egy külön kis műsorral frizurát is készített. Nagyon vicces volt. 2€-ba került darabja.
Én sajnos kontyot nem tudok magamnak csinálni, mert rövid még a hajam, ezért csak díszként funkcionál. Kicsit pin up-os beütése van szerintem.

2. Körömlakk

Athénban betévedtünk egy drogériába, ahol egy óriási körömlakkos polc jött velem először szembe. Annyira nem szeretem a neon színeket, de ez a neon pink/korall nagyon megtetszett. Még nem próbáltam ki, de azonnal írom a tesztet róla, ha felkentem. 1€


3. Arany tetoválás

Már itthon is szemezgettem ezekkel az arany tetoválásokkal, de valahogy soha nem jutottam el odáig, hogy vegyek, rendeljek. Nei Poriban egy kis üzletben találtam rájuk és egyből beleszerettem. 3€ volt darabja.A strandon ki is próbáltam, nekem jól bírta, mert keveset voltam a vízben, de a barátnőmnek hamar lejött.

4. Napszemüveg

Tudni kell, hogy nagyon nehezen választom ki a megfelelő napszemüveget, az előzőt kb 4 éve hordom és tiszta karc, ezért nagyon örülök, hogy találtam egy másikat. Szerelem volt első látásra. 7 €-ért vettem, a Chanel logo ott virít, de valószínűleg hamisítvány. :D
5. Flormar Mono szemhéjpúder

A 120 színes palettámból hamar elfogyott a fehér, ezért muszáj volt vennem, hiszen szerintem nélkülözhetetlen a fehér szín a sminkkollekciómból. Úgy vettem észre, hogy Görögországban nagyon népszerű a Flormar.
6. Victoria's Secret csillámló testpermet

Talán ennek örülök a legjobban, hiszen ez az első Victoria's Secret termékem. Nagyon finom illata van és rendkívül tartós. A csillámokat is imádom benne. 17 € volt.
Valamelyik terméket használtátok már? Ti milyen dolgokat szereznétek be külföldről?


You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe