MAC sminkelés | Szerzemények

szombat, június 27, 2015

Ma a MAC Arénába látogattam el egy 60 perces sminkelésre, ami 20 000 Ft-ba kerül és a teljes összeget le lehet vásárolni. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy levásárolható ez az összeg, mert ha úgy is vásárolnál ennyiért, egybekötheted egy jó kis sminkeléssel, valamint ha valami megtetszik sminkelés közben, utána nyugodt lélekkel sajátodénak is tudhatod a terméket.

Amikor beléptem az üzletbe, már mosolyogva fogadtak a lányok, kérdezték, miben segíthetnek. Már ez fel dobta a kedvemet, hiszen ritka manapság, hogy egy üzletben így fogadják a vásárlót. Azonnal jött is Lívia aki a sminkemet készítette. Nagyon kedves lány, mindenkinek bátran ajánlom. Kikérdezett a bőrtípusomról, beszélgettünk arról, hogy milyen sminket szeretnék és közösen átbeszéltük a dolgokat. Lépésről lépésre mondta, hogy éppen mit csinál, milyen terméket használ, miért jó az adott termék. Szuper,  oldott hangulatban teltek a percek, jókat beszélgettünk.

A kissé zsíros bőrömre mattító hatású alapozót választottunk. Mindenképpen sötét sminket szerettem volna, a kék színre esett a választás, tusvonallal hangsúlyoztunk.  A szám egy rózsaszínes árnyalatot kapott. A végeredmény nagyon tetszett és miután kész lettünk, Lívi segített kiválasztani, hogy milyen termékeket vásároljak az összegből.
Egy alapozóecsetre és egy 9 színű palettára esett a választás.

159-es alapozóecset

Navy Times Nine
Színek: Silver Fog, Blonde Mink, Copperplate, JG Grey, Mulled over, Cast Iron, Cloudscape, Club, Black Tied
Ti jártatok már a MAC-ben sminkelésen? Kinek, milyen tapasztalatai vannak? Használtátok már a termékeiket?

You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe