Mélyítővonalas smink | Fekete-Fehér | Alkalmi

péntek, június 19, 2015

A mélyítővonalas sminkek mindig is a kedvenceim közé tartoztak. Természetesebb, finomabb formájában tökéletes a hétköznapokra, de ha kicsit "felturbózzuk" akkor alkalmi viseletként is megállja a helyét. 1000 féle módon lehet variálni, én most egy hagyományosabb fekete-fehér kontrasztos sminket készítettem.
Ezt a sminket amilyen egyszerűnek tűnik a két szín miatt, olyan nehéz elkészíteni és csak bizonyos szemformájú hölgyeknek áll jól.

Készítsd el te is!

Az alapozás és a szemöldök formázása után a mozgó szemhéjamra fehér alapot kentem a Catrice fehér szemceruzájával, majd a Flormar mono szemhéjpúderjével rádolgoztam. A mélyítővonalamba először halványbarna színnel satíroztam, majd fokozatosan sötétítettem, végül már fekete színt használtam. Ügyeltem a cicás tekintet kialakítására. A szemöldökcsontomra szintén a Flormar mono-t használtam, elsatíroztam a határozott részeit a mélyítővonalnak. Hangsúlyos tusvonalat húztam. A vízvonalamat fekete szemceruzával húztam ki, majd elsatíroztam. Fekete szempillaspirált használtam. A drámai hatást a tűzpiros Peggy Sage rúzzsal fokoztam.Viselnétek ezt a sminket? Készítettetek már ilyet?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe