Peggy Sage ajándékcsomag by Style & Make Up Budapest

szerda, június 24, 2015

Még tavaly ősszel nyertem egy sminkversenyen a segítségetekkel, nem tudom, hogy emlékeztek e rá. A nyereményem egy sminktanfolyam (még nem vettem részt rajta, ugyanis Nyíregyházán lenne rá lehetőségem csak) és egy smink ajándékcsomag volt.

Az ajándékcsomagot kicsit késve, de a lényeg, hogy megkaptam. Nagyon negatív tapasztalataim voltak eddig sminkversenyek díjazásával kapcsolatban, épp ezért nem is vártam semmi extrát ajándékként. Amikor hozta a futár a csomagot nagyon meglepődtem. Kibontottam és nem hittem a szememnek annyi szépség lapult a csomagban. A számlát is mellékelték, ami egy másik nagy meglepődés volt, ugyanis elég drága termékekről beszélünk és a Style&Make Up csapata nagyon bőkezű volt, ami nagyon boldoggá tett.

Megígértem, hogy bemutatom a kapott termékeket. Néhányat már használtam közülük és nagyon jó minőségűnek találom őket. Sokszor kérdezitek a termékek árát is, ezért ezeket is feltüntetem.1. Púder - Beige Ár: 2360.-
2. Szempillaspirál - fekete Ár: 3160.-


3. Üres paletta + Bele való színek (4db) Ár: 3320.- + 8080.-

4. Arcfény - caramell Ár: 1980.-

5. BB krém Ár: 5080.-
6. Rúzs 008 - Ár: 2840.-


7. Ecsetek: 
- Ferde árnyékoló - Ár: 2140.-
- Gömb - Ár: 2560.-
- Nagy satírozó - 1980.-


Még egyszer köszönöm szépen a Style&Makeu Up Budapestnek ezeket a csodás termékeket, amivel hozzá járultak a fejlődésemhez!

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik a csomag tartalma, remélem teszt is lesz róluk! Szinte bármelyiket elfogadnám! :) Gratulálok a nyereményedhez!

    VálaszTörlés

Subscribe