Candy Caramel - adena no.09 | life 12 | miss sporty 485

kedd, július 28, 2015

A mostani manikűrben két alig ismert körömlakk márka kapott szerepet. Az egyik az adena az ADEN által forgalmazott lakk, amit legfőképpen aluljárókban lelhetünk fel kb 250 Ft-os áron. A másik bizonyos life nail lacquer, ez pedig Lengyelországból van és a nővérem hozta nekem. A miss sporty lakkokat szerintem mindenki ismeri, egy rózsaszín árnyalatot választottam. 


A Candy Caramel fantázianevet azért kapta, mert a gyűrűsujjamról egyértelműen egy édes cukorka jutott eszembe, viszont nem hagytam figyelmen kívül a barna árnyalatot sem. Minden körmös bejegyzésben leírom, hogy a lakk alá kenek mindig két réteg essence gél lakkot. Ez azért fontos, mert gél lakkon szinte minden lakk tartós, ezért csak arról tudok nyilatkozni milyen a szín felkenve, illetve milyen gyorsan szárad.
Az adena lakk első rétege gyorsan szárad, de a második nagyon lassan. A takaró nyomot hagyott benne, gondolom ismerős mindenkinek ez a probléma.
A miss sporty lakkal meg vagyok elégedve, gyorsan szárad és a színe is nagyon szép.
A life körömlakk két réteg miss sporty-ra került, de így is hamar megszáradt.


adena no.09

miss sporty 485

life nail lacquer 12

Nektek hogy tetszik ez a kombináció? Gondoltátok volna hogy a barna és a rózsaszín jól mutat együtt? Bevallom, én először nem :) 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe