Pure Czech Hajsampon almával & Hajbalzsam termál sóval - TESZT

kedd, július 14, 2015

" A Pure Czech egy kivételes kozmetikai kollekció, amit megihletett a természet, történelem és Csehország szépsége. Szeretettel és gondosággal készítenek a varázslatos Prága szívében.
Egyedülálló módon használják ki a cseh sör jótékony hatását, amit komló kivonattal és más hagyományos természetes összetevőkkel dúsítanak.A csodálatos designt a világhírű cseh szecesszió inspirálta. Extra könnyed összetételű az összes termék, a vonzó illat és a természetes növényi alapú összetevőkön túl gyönyörű dekoráció a fürdőszobában. "

Nos, én tényleg nem hittem, hogy két termék kipróbálása után ennyire bele tudok szeretni egy egész termékcsaládba. Tudni kell, hogy az évek során a hajam borzalmas állapotba került, ugyanis össze-vissza festettem, vasaltam. Az utolsó hajszínem a szinte már fehér szőke, ezt most felváltotta az ombre, hogy ne kelljen festeni. Nagyon régóta keresem a megfelelő sampont és balzsamot, kipróbáltam már millióegy féle terméket, de úgy igazán egyik sem vált be. 


Magyarországon csak a SweetlandShopban!


Jött a Pure Czech... és maga mögött hagyott mindent. 
Ez a termékcsalád Magyarországon csak a SweetlandShop-ban kapható, nem olcsó, de nem is drága, teljesen megéri az 1500 Ft körüli árat. A csomagolása nagyon mutatós.
Három féle kollekció kapható, a light, a dark és a limited. Én egy limited kiadásos almás hajsampont és egy light kollekciós termál sóval gazdagított hajbalzsamot tudhatok magaménak. 

Hajsampon almával 

Könnyű hidratáló hajsampon sörrel, alma és gabona kivonattal, panthenollal és lanolinnal. Megakadályozza a haj töredezését, erősíti a hajat. Helyreállítja természetes fényét, serkenti a haj növekedését és nyugtatja a fejbőrt. Szilikon mentes!

- Imádom az illatát. Nem erős, viszont hajszárítás után is érzem a sampon és a balzsam illatának keverékét. Nagyon jól habzik, ezért elég csak egy kevés mennyiség a haj megmosásához. 


Hajbalzsam termál sóval

Hajbalzsam sörrel, karlsbadi termál sóval, természetes gabona kivonattal, pantheol és glicerin tartalmával védi és regenerálja a hajat.

- Csak ismételni tudom magam, imádom az illatát, ami a természetes anyagokból készült termékeknél csoda. A hajam visszakapta a fényét, pihe-puha és könnyen fésülhető lett. Komolyan mondom, nem hiszek a szememnek, tapintásomnak. 


Hajmosás, szárítás után bele néztem a tükörbe és muszáj nektek fényképen is megmutatnom, hogy mekkora a változás. Már bánom, hogy előtte nem készítettem fotót, de találtam egy kb 2 héttel ezelőtti képet, mikor még szőke volt a hajam és tisztán látszik rajta, hogy mennyire roncsolt. Azóta fodrásznál volt egy hajkezelésem, de úgy vettem észre, hogy csodát nem értünk el vele, biztos használt valamit, de a képen látható eredmény most a Pure Czech érdeme. 

Before-After
Mindkét kép közvetlen hajmosás és szárítás után készült. 


Ti hogy viszonyultok a természetes anyagokból készült termékekhez? 
Ismeritek a Pure Czech termékeket? 
Ha nem, a cikk alapján mit gondoltok?
You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe