Astor Perfect Stay 24 h korrektor + primer - TESZT

csütörtök, augusztus 06, 2015

Eddig nem folyékony korrektort használtam és az annyira nem jött be, illetve sötétnek is éreztem, ezért muszáj volt leváltanom. Az Astor Perfect Stay korrektorra esett a választás. Első ránézésre az tetszett meg benne, hogy tollhegyű applikátora van, ezzel nagyon könnyen fel tudom vinni az arcomra. Én a szem alatti karikáimra használom, de primerként is megállja a helyét, ezért a smink előkészítéséhez is ajánlom.
Ajánlott fogyasztói ára 2299 Ft, a dm-ben ezt is akcióban vettem.


Két színárnyalatban kapható. Sok vacillálás után a világosabbik színt ( 001 Ivory) hoztam el, mert szerintem kell a karikák kivilágosítására az alapozónál világosabb árnyalat.

Jól gondoltam, ez a szín pont jó, akár ecsettel, akár a beauty blender ebay-es változatával el tudom dolgozni. Fixálni szoktam mattító púderral, szerintem nagyon tartós.
Biztos vagyok benne, hogy újra fogom venni, bár nem hiszem, hogy egyhamar szükség lesz rá, ugyanis tuti, hogy sokáig elég.
Vaku nélkül - vakuval
(kézfejen)
Látszik, hogy a bőrömnél sokkal világosabb, de már korábban írtam, hogy a szem alatti karikákra muszáj a világosabb szín!


Nektek melyik korrektor vált be?
Mi a véleményetek a folyékony korrektorokról?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe