Aussie Miracle Shine balzsam - TESZT

szombat, augusztus 08, 2015

Mostanában nagyon sok hajra való terméket kipróbáltam, mert éppen hajnövesztő projektet tartok és keresem a tökéleteset. Hamarosan elfogy a Pure Czech balzsamom, ezért muszáj volt beszerezni egy balzsamot. Mivel a dm-ben volt rá kupon, ezért az Aussie Miracle Shine balzsamra esett a választás.

Az én hajam csak úgy szívja magába a balzsamot, ezért mindig sokat rakok rá és leggyakrabban pakolás szerűen az egész hajamon használom, nem csak a végén. 

Az Aussie Miracle Shine balzsamban az illata tetszik nagyon, az telitalálat. Pozitívum még, hogy nagyon jól záródik, ezért nem folyik ki. (Tudjátok, az a fajta kupakja van, amit be kell nyomni és a másik oldalon kipattan ferdén) 

A balzsamot ragyogásra vágyó, fakó és megviselt hajra ajánlják. Az enyém annyira nem fakó, de megviselt. Nem zsírosodik hamarabb a hajam mint szokott, ez nálam fontos szempont egy balzsamnál, főleg, hogy egész hajon alkalmazom. Összességében meg vagyok elégedve a termékkel, nem tudom, hogy hosszútávon mennyire fog beválni.

Ti használtatok már Aussie terméket? Nektek mik a tapasztalataitok? 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe