Horvátország zsákmány | Essie | BeautyUk | IQcosmetics

szerda, augusztus 26, 2015

Négy napot nyaraltunk Horvátországban, Lovranban. Lovran egy kis város, de közel van hozzá egy buzgóbb városka, Opatija.
Már első nap kutattam a drogériák, sminkes boltok után, de sajnos Lovranban, csak egy kisboltban találtam némi körömlakkot, sminket, azok sem voltak annyira jó minőségűek. Tudtam, hogy Opatijában jön majd el az én időm. Így is lett!

Először egy BIPA nevű drogériába tértem be, ami egy osztrák eredetű drogérialánc. Nagyon megörültem az Essie márkának, ki is választottam egy barna színű lakkot, még 30 %-os akció is volt rá! Tovább nézelődtem és megtaláltam a BIPA saját márkáját, az IQ cosmetics-et. Már nagyon régóta szerettem volna egy kabuki ecsetet, de sajnos nem találtam a tökéleteset, hát most megleltem! Gondolkodtam, hogy rózsaszínben, vagy barnában hozzam el, a barnára esett a választás, mert az sokkal elegánsabban mutat. (A kabuki ecsetet egyébként általában a púder felvitelére használjuk.)

Később találtam egy másik boltot, aminek sajnos elfelejtettem a nevét, itt találtam rá a beautyUk márkára, amit korábban már láttam pinkpandán.
Itt, egy három színből álló kontúrozó palettára esett a választásom. A kontúrozásról a későbbiekben tervezek, bejegyzést, esetleg videót, ha szeretnétek!

A termékek mellett, szeretnék mutatni nektek pár hangulatképet a nyaralásról a bejegyzés végén!Beautyuk Kontúrozó paletta
Essie lakk


IQ cosmetics kabuki ecsetHotelben - Nem hagyhattam ki, elvégre ez egy beauty blog, vagy mi :P :)Psszt! - Készülök egy különleges lakk teszttel .... :)

Ti hol nyaraltatok az idén?
Miket szereznétek be egy ilyen külföldi út során, ami Magyarországon nem kapható?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Klassz dolgokat szereztél be. A kontúr palettára nagyon kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés

Subscribe