Peacock & Sunset | SMINK

vasárnap, augusztus 30, 2015

Korábban már láthattátok a blog facebook oldalán a páva inspirálta sminkemet. Nagyon nagy sikert aratott, ezért gondoltam, elkészítem a naplemente színeiben is.

Az ebay-en kapható 120 színű palettával készültek a sminkek. Csodálatos színek vannak ebben a palettában, viszont teljes pompáját akkor mutatja meg, ha fehér szemceruzával alá satírozunk egy réteget. Láthatjátok a határozott vonalvezetést, sehol nem satíroztam, kivétel a sminkek összemosásánál. A smink formáját is a fehér szemceruzával alakítottam ki és erre az alapra lapos, ferde ecsettel vittem fel a színeket, amiket összemostam óvatos mozdulatokkal.
A drámaibb hatás érdekében vastagabb, cicás tusvonalat húztam, majd díszítéshez piros köveket ragasztottam műszempilla ragasztóval a mozgó szemhéjam fölé.
You Might Also Like

3 megjegyzés

 1. Milyen szemceruzát használtál alapnak? Nekem is van egy 120-as ebayes palettám és gyönyörű, de sajnos kicsit eltűnnek a színek a bőrön. Gondolkodom egy artdeco szemhéjalapban is, de sok rossz véleményt IS olvastam róla, illetve egy NYX jumbo milk ceruzára.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Catrice feher szemceruzat hasznalok, ez tokeletes alapnak, nagyon szepen mutatnak rajta a szinek!:)

   Törlés
  2. Áhhhhá! Hát akkor lehet beszerzek majd én is egyet, mert amim van Miss Sporty-s az elég kemény.

   Törlés

Subscribe