PINKPANDA zsákmány | Makeup Revolution | SMINK | TESZT

hétfő, augusztus 10, 2015

Még soha nem rendeltem a pinkpanda.hu-ról, épp itt volt az ideje, mivel nagyon jó termékeik vannak. Mindenképpen szerettem volna Makeup Revolution palettát, több féle volt, alig tudtam választani, de a 32 matt nude árnyalatból álló szépségre esett a választásom. Találtam még egy 8 színből álló palettát amiben pirosítók és bronzosítók is egyaránt megtalálhatóak, ez külön tetszett benne.

A pinkpandáról csak jó véleményem van! Nagyon korrektül tájékoztatnak mindenről emailben, a rendelést követően és a szállítás előtt is. Képzeljétek, már másnap itt volt a rendelésem!
Olyan akció volt, hogy a rendelés mellé választhattam egy ajándékot egy adott listából és még pluszba kaptam két meglepetés ajándékot, ennek nagyon örültem.
Az ajándékok: körömpolírozó, karkötő, pigment

A Makeup Revolution termékei képeken is elképesztően jól néznek ki, na de mikor megláttam őket élőben... Nem tudtam betelni velük!
A palettáknak nagyon szép kis doboza van, igazán különlegesek. Amikor a csomagolás lekerült akkor sem kellett csalódnom, ugyanis gyönyörű fényes fekete paletták fogadtak.
Plusz pont még, hogy a felhajtható részt teljes egészében tükör tölti ki.


Makeup Revolution - Flawless Matte paletta

3390 Ft-os áron juthatunk hozzá ehhez a gyönyörű matt nude színekből álló palettához. Szerintem maximálisan megéri, mivel nagyon szép pigmentált színekről van szó, könnyű velük dolgozni.


A védőfólián a színek fantázianevei találhatóak, szerintem nagyon ötletes :)


Makeup Revolution pirosító és bronzosító paletta - Golden Sugar 

2790 Ft volt ez a paletta, szintén az a véleményem, hogy megérte, ugyanis van benne pirosító, bronzosító, highlighter és két kontúrszín is. A legnagyobb kedvenceim belőle a két highlighter, szerelem volt első felrakásra. :D

A sminkemről

Egy világosabb színt választottam alapnak, majd erre rétegekben felépítettem a külső V-ben a sötétebb színeket. Egy sötétebb barnás színre került még egy kis fekete is, az intenzívebb hatás érdekében. Az örök kedvenc tusvonal most sem maradhatott ki. Az arccsontomra barna kontúrszínt használtam, fölé pedig a fehéres árnyalatú highlighterből került egy pici, épp hogy megcsillanjon a bőrömön.Rendeltetek már a pinkpanda.hu-ról? Ha igen, mit?
Kedvelitek a barnás árnyalatokat?

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Még nem rendeltem, de tervezem. ^_^Én oda vagyok a barna minden árnyalatáért. Nagyon szépen kiemelik a kék szemem. ^_^

    VálaszTörlés

Subscribe