YouTube | Zomillasvlog | A kezdetek...

szerda, szeptember 16, 2015

A kezdetek 

Már a blog indításakor is nagyon foglalkoztatott a YouTube, vlog kérdés, de úgy voltam vele, hogy előbb inkább a blogolás rejtelmeibe vetem bele magam.
Tudtam, hogy el fog telni egy kis idő és megint elkezd majd foglalkoztatni ez a dolog. Így is lett.

Átalakulás

Ha hiszitek ha nem, tavasz óta dolgozom ezen az egészen. Tudtam, hogy nem akarom összecsapni és nem akarok rossz minőségű videót kiadni a kezeim közül, ezért elhatároztam, hogy szépen lassan, de biztosan nekilátok a munkálatoknak. Először a szobámban próbáltam videózni az ablak előtt, de egyrészt kényelmetlen volt a kis hely miatt, másrészt a fények nem kedveztek. Más megoldás kellett. Van egy felesleges szobánk, azt céloztam meg. Egy gond volt, neon zöld színű volt a fal. A párom segített a festésben és egy délután alatt át is festettünk két falrészt fehérre. Aztán jött a polcfelfúrás, díszek kitalálása, állvány beállítása, fény próbálgatása és egy csomó mindent, ami akadályozott a dologban még meg sem említettem.

Teszt

Az első videót nem terveztem, hogy felrakom. Egy tesztvideónak indult a fények és a vágás miatt. Aztán meggondoltam magam és úgy éreztem, hogy úgynevezett promo videónak tökéletes. Meglepődtem, mert szerintem sokan kíváncsiak voltatok rá, aminek nagyon örültem. :)

Mélypont 

A második videó elkészítése nagyon nehéz volt. Kb 3 órát ültem a kamera előtt, ebből lett a kb 6 perces videó. Olyan lámpaláz gyötört mint még soha. Volt, hogy egy mondatot ötször kezdtem újra, már a sírás kerülgetett és volt, hogy fel akartam állni, hogy én ezt nem csinálom, mert csak kinevettetem magam. De, megcsináltam. Azokért az emberekért, értetek, akik már nagyon régóta várják a videóimat. Nagyon látszik a videóban, hogy izgulok, de remélem, hogy ez idővel jobb lesz. Én mindent megteszek érte.
Nehéz megfelelni mindenki elvárásainak. Természetesen nagyon féltem az emberek reakciójától, féltem, hogy kinevetnek, bántanak. Szerencsére csak építő tanácsokat kaptam eddig.

A bántás helyett szeretetet és biztatást kaptam tőletek és ez visz előre minden percben. 
Köszönöm!


A legújabb videómban egy kis nyereményjátékkal is készültem nektek. :) Remington hajsütővasat nyerhettek, ha feliratkoztok a csatornámra! :)

You Might Also Like

5 megjegyzés

 1. Szia! Csak így tovább! Mivel vágod a videót? Nagyon szépen át lett alakítva a kis sarkod.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) koszonom!:) sony vegas pro

   Törlés
  2. Szerintem az első is szupi lett. Annyit mondanèk,hogy majd azèrt a sminkes videókat ugye közelebbről csinàlod?Minden apró trükk/rèszlet fontos 😊

   Törlés
  3. Persze, kozelebbrol veszem fel:)
   Koszonom!:)

   Törlés
 2. legalább te bele mertél vágni :) én viszont már ujra kezdeni se merem a blogolást,amit 2 éven át folyamatosan csináltam..csak lett egy nem kiivánt trollom,ami mindent kritizált. és elvette a kedvem :( pedig mostanában ujra az érzem hogy irni akarooook.

  VálaszTörlés

Subscribe