Matte Burgundy - Autumn Nails | Miss Sporty 4253 | Moyra Matte Top Coat

kedd, október 13, 2015

Az ősz a kedvenc évszakom, talán mert októberi születésű vagyok. Azért szeretem mert a nyár és a tél között van. Már nincs meleg, csak ha süt a nap, de nincs is annyira nagyon hideg. Lehet öltözködni. Nyáron túl kevés ruha kell, télen pedig túl sok, az ősz ezért került a pont jó kategóriába. 


~ Imádom a színeket, a kandalló melegét, a forró csokoládét, teát, süteményt, az eső illatát, a jó meleg pokrócot, a ködöt, a hatalmas sálakat, a gumicsizmát, a szőrmés kabátot. ~

Ősszel az élénk, harsány színeket leváltják a mélyebb, sötétebb színek. Ehhez igazítom a körmömet is. Idén nagy kedvencem a burgundi. Eddig nem éreztem magaménak, de jött az áttörés. 
A mostani manikűr matt és fényes, pont ettől különleges. 

A bordó, burgundi lakkok közül a Miss Sporty 4253 lakkját választottam. Van még itthon egy ilyen árnyalat, Astor, de azt nem szeretem, mivel számomra kissé furcsa az állaga. Mintha kezdene beszáradni, pedig nem rég vettem. A Miss Sporty lakk hamar szárad, két réteg kell belőle és meg vagyok vele elégedve. 

A matt hatást a Moyra matt fedőlakkjával értem el. A lakkal az az egyetlen bajom, hogy kb 2 nap után újra fényes lesz. Egyébként fedőlakkhoz képest hamar szárad. Teljes pompáját, mattságát szárazon éri el, fokozatos mattul, ahogy szárad. 

Nektek mi a kedvenc őszi színetek?
Szeretitek a matt manikat? 

You Might Also Like

1 megjegyzés

Subscribe