Forest & Ray Dental Budapest - Dentálhigiéniai kezelés - Élménybeszámoló

kedd, december 22, 2015

- Nemrég ellátogattam a Forest & Ray Dental Budapest fogászatra, ahol dentálhigiéniai kezelésen vettem részt. Bevallom, félek a fogorvosoktól, de egyáltalán van olyan ember aki szeret bármilyen orvoshoz is járni? -


Sokan szerintem nem tudják, milyen fontos is valójában egy ilyen dentálhigiéniai kezelés. A fogkövet nem tudjuk eltávolítani sem fogkefével, sem fogselyemmel, ezért muszáj felkeresnünk fogorvosunkat a szakszerű ellátás érdekében.

A saját esetemet tudom példának felhozni. Fogmosás közben vérzett az ínyem és sokszor fájt is. Először puhább fogkefére váltottam, de a megváltást ez a kezelés hozta. Amikor a Doktornő azt mondta nekem, hogy pár nap múlva nem fog vérezni az ínyem, bevallom, nehezen hittem el, de így lett.


Hogyan zajlott a kezelés?

Minden egy állapotfelméréssel kezdődött. Utána eper ízű(imádtam!) érzéstelenítő zselét kaptam a fájdalommentes kezelés érdekében, majd megkezdődött a fogkő eltávolítása. Amint ezzel készen voltunk polírozták a fogaimat. A Doktornő fogápolási tanácsokkal látott el, ami nagyon hasznos volt számomra. Megmutatta, hogyan kell helyesen fogat mosni, illetve a fogselyem helyes használatáról is tájékoztatott.A Forest & Ray Dental Budapest csapatát teljes szívvel ajánlom mindenkinek! Nagyon kedvesek, rugalmasak és mindig tudod, éppen mi történik veled a székben, hiszen fontosnak tartják, hogy a páciens biztonságban érezze magát kezeik között.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a fogászat, akkor a honlapjukon mindent megtaláltok, illetve keressétek őket bizalommal Facebookon is!


Ti milyen időközönként látogattok el fogorvosotokhoz?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe