Olaplex-el a roncsolás mentes szőkülésért! - Ismét szőkén

péntek, december 04, 2015

Akik követik a Facebook oldalamat, biztosan látták, hogy nyár elején megcsináltattam a hajamat ombre festéssel. Már az elején sem éreztem a magaménak, de hagytam, mivel nem akartam festeni a hajamat. Fél év alatt úgy éreztem, hogy eleget regenerálódott már a hajam, ismét szőke szeretnék lenni. Jogosan merül fel bennetek a kérdés, hogy normális vagyok-e? Azt akarom, hogy leessen a hajam?

Ombre, nyár elején

Amikor nagyobb változtatáson gondolkodom, általában felkeresem a K.E. Hajdivatot, mert tudom, hogy ott a legjobb kezekben vagyok. Nagyon profin, szívvel-lélekkel csinálják, amit csinálnak.
A másik ok, amiért hozzájuk fordultam, az az olaplex. Nagyon kevés szalonban van Magyarországon olaplex, elég új dolog itthon, külföldön már régebb óta használják.

Mi is az olaplex? 

Az olaplexet a hajfestékhez, vagy a szőkítőhöz keverik, majd pakolásként alkalmazzák a "beavatkozás" után. Ez a csodaszer a haj belsejébe fejti ki hatását, a kötések megsokszorozásával javít a minőségén.Kicsit félve vágtam bele ebbe az egészbe, ugyanis elképzelhetetlennek tartottam, hogy létezik ilyen. 3500 Ft pluszomba került, szerintem ez egyáltalán nem sok, cserébe pedig egészséges hajat kapok.

Hat órát biztosan ott ültem a fodrászatban, betegen, de megérte! Először a festett barna részekre került szőkítő, majd a lenövésemre. Sok ideig rajta volt, szépen kiszívta a barnát. Utána a festés következett. Mindig is csodáltam Erikát, ránéz a hajamra, mond betűket, számokat, arányokat, mit-hova kenjenek... Szóval le a kalappal előtte, na meg Ágika előtt is, aki szorgosan teljesíti testvére utasításait és csak fest, csak fest, csak fest... De még milyen szépet!
Miután lemosták a festéket, Erika hajszínező balzsammal végzett még egy kis korrekciót. Ő az, aki nem hagyja, hogy ne úgy legyen, ahogy elképzelte!
Az eredmény hihetetlen. Úgy mentem oda, hogy nem tudom kifésülni a hajamat és úgy jöttem el, hogy egy elég durva szőkítési, festési művelet után selymesebb a hajam mint valaha és emellett még szőke is!Mindenkinek szívből ajánlom az olaplexet. Hihetetlen elsőre, de csodákra képes.
Jó tanácsként mondom, hogy ha ilyen nagy változtatást terveztek, akkor csakis hozzáértővel csináltassátok. Járjatok utána, mert egyáltalán nem mindegy ki veszi kezelésbe a hajatokat!

You Might Also Like

1 megjegyzés

Subscribe