Aden Január - Like an Angel | SMINK | TESZT

szerda, január 13, 2016

- Aki még nem tudná(bár ezt nehezen hiszem, mivel mindenhol megosztottam az örömhírt), én lettem az év egyik Aden lánya! - Ez azzal is jár, hogy minden hónapban láthattok tőlem egy Aden sminket és teszteket! A januári smink nagyon téli és hűvös: kevésbé hangsúlyos szemek, erős száj! -


Nagyon egyszerű, de mutatós smink, készítsd el Te is!
(A sötétrózsaszín kiemelésre kattintva megtekinthetitek a termékeket az aden webshopban!)

1. Alapozóecset segítségével eloszlattam az arcomon az aden folyékony alapozójának 02-es natural árnyalatát. Ez az alapozó közepesen fed, ezért azoknak ajánlom, akiknek kevésbé pattanásos a bőrük és csak egy egyenletes színt szeretnének adni az arcuknak, valamint a kisebb hibákat elfedni. 

2.Ezután mattítottam, fixáltam az aden 01-Light árnyalatú kompakt púderével. 

3.Kihúztam a szemöldökömet az aden Cocoa színű kefés szemöldökceruzájával. 

4.Ezek után elkészítettem a roppant egyszerű, de mégis mutatós szemsminket az aden 02-es pigmentporával, ami egy lilás, rózsaszínes árnyalatú por, eldolgozhatjuk ujjbeggyel, vagy akár egy ecset segítségével is. Én csak a belső szemzugban használtam, így lesz a tekintetünk ragyogó és hűvös. 

5.Vékony tusvonalat húztam az aden ecsetes tusával. Megjegyzem, könnyű volt precíz és vékony vonalat húzni vele! 

6.Fekete aden spirállal kihangsúlyoztam a felső pilláimat. Fontos, hogy az alsókra ne kerüljön festék, sem szemceruza, mert teljesen megváltoztatja a tekintetünket!

7.A sminket megkoronáztam egy rendkívül különleges Aden hidratáló rúzzsal, aminek nagyon finom gyümölcsös illata van és elképesztő színe! Ő nem más, mint a 09-es Maroon árnyalat! Imádom! 
Felhasznált termékekA Facebook oldalamon ígértem nektek nyereményjátékot! Hamarosan megnyerhettek három aden terméket és az egyikről elárulok annyit, hogy ehhez a sminkhez felhasználtam! Izgultok már?:)
You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe