Avon Supreme Oils hajápoló csomag - TESZT

szombat, január 09, 2016

Karácsonyra a barátnőmtől az Avon Supreme Oils hajápoló szettjét kaptam, ami valljuk be, nagyon jól jött, hiszen köztudott, hogy a hajamra ráfér az ápolás a sok szőkítés mellett.
Rebi nem bízta a véletlenre az ajándékválasztást, előtte minden véleményt elolvasott a termékekről.
Mióta megkaptam azóta használom őket minden hajmosásnál egy hamvasító samponnal kiegészítve.Ami először feltűnik az az isteni illat. Engem nagyon meg lehet fogni egy jó illatú termékkel, sőt utálom ha valami büdös. Mivel nem minden esetben tudok elvonatkoztatni, ezért rossz szagú kencét nem is használok túl gyakran. DE EZ ISTENI! Szóval ez a lényeg.
Nagyon tetszik az arany fekete csomagolás, de mivel nem illik a borító alapján ítélni ezért térjünk is rá a "belső tulajdonságokra".

1. Avon Advance Techniques 'Supreme Oils' tápláló sampon minden hajtípusra

Általában kétszer samponozok, először több mennyiséget viszek fel, másodszor pedig már jobban habzik, így elég a kevesebb is. 5 féle olajat tartalmaz, nos nekem így is zsírosodik a hajam, de nem vettem észre, hogy rosszabb lett volna, szóval tényleg igaz amit ígér: minden hajtípusra használható.
2. Avon Advance Techniques 'Supreme Oils' Balzsam

Mivel van még egy olaj is a csomagban amit hajmosás közben kell használni ezért nekem úgy vált be a legjobban, hogyha ezt a balzsamot eloszlatom a teljes hajamon, ügyelve arra, hogy a hajtövekre ne kerüljön belőle a zsírosodás miatt. Nagyon puha lesz tőle a hajam, imádom!
3. Avon Advance Techniques 'Supreme Oils' ragyogást kölcsönző hajápoló olaj

Először nagyon tanácstalan voltam, féltem, hogy a balzsam mellé ez már sok lesz, de ezt a balzsammal ellentétben csak a hajvégeimre kenem. Elég belőle egy borsónyi, hiszen nagyon jól el lehet oszlatni a hajvégeken.4. Avon Advance Techniques 'Supreme Oils' kettős hatású ápoló spray

Talán ez az a termék a négy közül amit ritkán használok. Nagyon tetszik benne, hogy keveredik az olajos a "vizessel", viszont picit zsírosít, szóval inkább a száraz, szálkás hajúaknak ajánlanám. Az illat talán ennél a spraynél a legintenzívebb, imádom, hogy nem kell kimosni és szárítás után is érzem a hajamon. Kis mennyiségben tudom használni a könnyen zsírosodó hajamra.Összességében nagyon megkedveltem ezt a termékcsaládot, a barátnőm ismer és jól választott!
Ezúton is köszönöm neki, sikerült örömet okoznia! :)

Ti használtátok már valamelyik terméket? Nektek melyik vált be?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe