Kedves Férfiak! | Avon - Christian Lacroix Bijou for Him kölni | TESZT

kedd, január 19, 2016

Kedves Férfiak! A blog életében talán először (jobb később, mint soha) tesztelek nem nőknek való terméket. A híres francia tervező, Christian Lacroix új illatkollekciójából kisorsoltam a női parfümöt karácsonykor. Nos, van egy for Him változat is, amit a párom közreműködésével teszteltünk és véleményt formáltunk róla.Az Avon katalógusban megakadt a szemem ezen a kölnin, hiszen nagyon elegáns és határozott kinézettel rendelkezik. Tetszik az átmenetes fekete, olyan, mintha csak sejtetne valamit, de nem mutatná meg teljesen magát. A kupakja sokszög kialakítása miatt igencsak figyelemfelkeltő, nagyon mutatós, ahogy játszanak rajta a fények, egyszer itt csillan meg, egyszer ott.

Női szemmel/orral tudom csak bírálni ezt az illatot. Sokat gondolkodtam, hogy milyen egy férfi illat? Természetesen egyénenként változó, hogy melyik nőnek milyen illat jön be. Arra jutottam, hogy szeretem az édeskés illatot, de mégsem azt a nagyon töményet.A Christian Lacroix Bijou for Him kölni első szaglásra édeskés, de mégis érzem benne a frissességet. Nem hivalkodó, inkább lágyan férkőzik be a tudatalattimba. A fás-fűszeres illatkategóriába soroljuk, főbb illatjegyei a friss gyömbér, a kardamon(ami szintén a gyömbér félék családjába tartozik) és a kasmírfa.
Egyértelműen egy elegáns illatról beszélünk, éppen ezért nem is ajánlom sportos férfiaknak.

Tartósságra azt tapasztaltuk, hogy meglepően tartós. A ruhában nagyon megmarad, a bőrön pedig lágyul az illata, de érezhető marad több óra után is.

75 ml-es kiszerelésű és 4999 Ft-ért juthatsz hozzá.
You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe