Aden Február - Drama Queen | Farsangi bál inspirálta smink

péntek, február 19, 2016

-A februári hónap egyértelműen farsangi és bálozós időszak. A gyerkőcöknek könnyű dolguk van, ugyanis aktuális kedvenc mesefigurájuk bőrébe bújhatnak ilyenkor. De mi lesz velünk? Nem jelenthetünk meg a hétköznapi sminkünkben annyi jelmezes közt.
Egy különleges, fekete-arany alkalmi sminket hoztam nektek, amit egy sötét, merész rúzs tesz még drámaibbá.-1. Alkalmi sminkhez mindenképp tartós, jól fedő alapozót ajánlok, hiszen bulizás közben nem árt, ha minden a helyén marad. Az előző sminkből már jól ismert aden folyékony alapozó 02-es natural árnyalat pont megfelel erre a célra. Figyelek, hogy csíkozás mentesen, egyenletesen dolgozzam el az arcomon, hiszen ez mindennek az alapja, így kapok szép eredményt.

2. Az alapozó tartósságát és csillogás mentességét az aden 01-Light kompakt púderével tettem még biztosabbá.

3. Az örök kedvenc Cocoa árnyalatú aden szemöldökceruzámmal kihúztam a szemöldökömet, figyelve arra, hogy a hiányos részek ki legyenek töltve mindenhol.

4. Következzen a szemsmink. A mozgó szemhéjamat besatíroztam az aden Pro Longwear 24hours fekete szemkontúrceruzával.

5. Fixálásként erre az alapra az aden Terracotta Melange 10-Venus árnyalatú szemhéjpúderét használtam. Gondosan összedolgoztam a két színt, ezek után pedig követve a szemöldökcsontom vonalát, picit kisatíroztam a füstös hatás érdekében.

6. A szemöldökcsontomra az aden kétvégű vastag szemceruzájának a Gold-Brown árnyalatok közül a Gold színt használtam, amit az ujjbegyemmel, ütögető mozdulatokkal vittem fel.

7.A drámai hatás fokozásának érdekében a vízvonalamra és a belső szemzugba az aden pigmentpor 24-Metal Gold árnyalata került. Ezt egy nagyon vékony, kerek ecsettel vittem fel.

8. A szemsminket a szemöldököm vonalába helyezett kristály strassz kövekkel tettem még igézőbbé. 13 – Light C. Topaz árnyalatot használtam, műszempilla ragasztó segítségével ragasztottam fel.

9. Pilláimat az aden Intelligent fekete szempillaspiráljával emeltem ki és dúsítottam.

10. Annyira megtetszett a szemöldökcsontomra használt aden kétvégű vastag szemceruzájának Gold árnyalata, hogy ezt használtam az arccsontomra highlighterként is, szintén ujjbeggyel, ütögető mozdulatokkal. Gyönyörű ragyogást ad az arcnak!

11. Az almácskáimra az aden 04-Amber árnyalatú golyós pirosítójából került egy leheletnyi.

12. Végül a báli sminkemet egy merész színű aden 11-Burgundy árnyalatú folyékony ajakrúzzsal koronáztam meg. Segítségemre volt még az aden szájkontúr ceruzájának 44 – Cyclamen árnyalata, amivel nagyon könnyű volt körberajzolni a szám vonalát, ugyanis krémessége miatt csak úgy siklik a bőrön. 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe