Balea micellás víz - Vegyes és érzékeny bőrre | TESZT

csütörtök, február 18, 2016

- Ez a Balea micellás víz a harmadik féle amit kipróbálok, előtte a L'oreal és a Garnier termékét használtam, azok szimpatikusabbak voltak sokkal. Hogy miért? -
A kedvező ár és a nagy kiszerelés miatt vettem meg.
Azóta nagy nehezen, küszködve elhasználtam a nagy részét és próbáltam magam meggyőzni róla, hogy de, ez jó. DE NEM AZ!

Kezdjük ott, hogy habzik, pedig nagyon nem kéne neki. Ennyi erővel szappanos vízzel is lemoshatnám a sminket.

Egy felrázás után ennyire habos!


A második nagy probléma, hogy rettentően csípi a szemem és alig hozza le közben a szempillaspirált. Emellett többszöri lemosás után sem hozza le teljesen a sminket és még ragacsos is a bőröm.

Bánom, hogy nem olvastam el krémmánián a véleményeket róla. Többen írják, hogy pattanások jelentek meg az arcukon. Nos, nekem is... Fogalmam nincs több hete, hogy mitől lehet, de úgy látszik ettől? Na nemár! Emellett bőrpír is jelentkezett közvetlen a használat után.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalataim vannak, ugyanis nagy reményeket fűztem hozzá.

Szerintem visszatérek a Garnier micellás vizéhez, de előtte elhasználom az egyik Pixiboxba csomagolt La Roche Posay terméket, ami egyébként nagyon jónak ígérkezik!Ti milyen sminklemosót/arclemosót használtok?
Mi a véleményetek a Balea micellás vízről?You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Azt hiszem pont ebben a verzióban van alkohol vagy parfüm, nem emlékszem már pontosan, de valószínűleg emiatt csípi a szemed. A LRP micellás vizet én is használtam már, szintén egy Pixibox-ban volt, de én nem szerettem, nagyon poshadt illata van és semmi extrát nem tudott, a Garnier vált be eddig legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont most vettem en is Garniert! Visszatertem hozza :)

      Törlés

Subscribe