Avon - Christian Lacroix - Nuit for Her parfüm | TESZT

hétfő, február 22, 2016

- Korábban már olvashattatok a blogon az új Avon Christian Lacroix férfi illatról, az első férfiaknak szánt postomban. Nos, úgy látszik Christian Lacroix tud valamit, mert egy régebbi illat, a Nuit (for her) is rabul ejtett. -Első ránézésre szembe tűnik az üveg mélylila színe és a felirat körüli érdekes, elegáns minta. Nos, ez a lila olyan lila, hogy nem tudom levenni róla a tekintetem. Vajon az illat is egyből rabul ejt?

Azt kell, hogy mondjam: IGEN! Magával ragad és megbabonáz!
Ez egy erős és határozott, nőies, édeskés, de nem émelyítő illat. Egyáltalán nem tartom "tolakodónak", inkább megnyerő. Viselőjén magabiztosság lesz urrá. A virágos-orientális illatkategóriába tartozik és főbb illatjegyei a narancsvirágolaj, az ámbra és a pézsma.
Mindenképpen alkalmi, esti, éjszakai illat. Szinte öltöztet. Minden fújásnál erősíti bennem a nagy betűs érzését.
A tartósságát külön ki kell emelnem! Ruhára és bőrre is érdemes fújni. Lágyul az illata, de nem változik meg, egész nap érezhető és tartós. Nagyon kevés kell belőle, éppen ezért sokáig elég.

50 ml-es kiszerelésben kapható és 7999 Ft-ba kerül, ezért ha akciós, mindenképpen érdemes rá lecsapni! Keresd Avon tanácsadónőidnél! :)You Might Also Like

2 megjegyzés

Subscribe