KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK - avagy bloggerek interjúvoltak! | A NAP BLOGGERE

kedd, február 16, 2016

MBBK - Mi ez? Igen, tudom, nagyon "szektásan" hangzik, akár hívhatjuk így is, vagy úgy, hogy csoport, klán, klub.. stb. De valóban az MBBK = Magyar Bloggerek és Blogkedvelők közössége.
Amikor beléptem ebbe a csoportba a Facebookon, bevallom, picit féltem, mert összeszokott társaságnak tűntek és kicsit kívülállónak éreztem magam. Mára már úgy érzem beilleszkedtem és szeretek ehhez a közösséghez tartozni. Szabad perceimben szívesen böngészek a csoportban, mert a blogger társaim aktuális bejegyzései mellett érdekes témákat és játékokat is találok.
Jól olvastátok, játszani is szoktunk!

A NAP BLOGGERE játék az egyik legnépszerűbb a csoportunkban. Az a lényege, hogy az adminok minden jelentkezőnek adtak egy napot, amikor Ő lehet a nap bloggere és a többieknek kérdeznie kell tőle. Szerintem nagyon izgalmas játék, mivel érdekes, hogy mikre kíváncsiak a blogoddal és veled kapcsolatban, na meg azért mégis csak 'szívós mindent tudni akaró bloggerekről' beszélünk khmkhm.. :D

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK - avagy bloggerek interjúvoltak!

1. Mit tartasz az eddigi legnagyobb sikerednek? 
Jó érzéssel tölt el, hogy Az Év Aden lányának választott a szakmai zsűri. Úgy voltam vele, hogy nem fogok azon izgulni, hogy mennyi lájkot kapok, éppen ezért nem is kampányoltam annyira. Reménykedtem benne, hogy a zsűrinek tetszeni fog, amit csinálok és engem választanak. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy tényleg így lesz. Éppen zuhanyoztam, amikor ismeretlen számról hívtak, először fel sem akartam venni, aztán valamiért mégis felvettem. Akkor közölték a jó hírt. :) 

2. Mik a céljaid a bloggal?
Szeretném, ha a nők(vagy férfiak), akik idetévednek hasznos információhoz jussanak egy-egy termékkel kapcsolatban, rajtam keresztül megismerjenek, eljussanak eseményekre, inspirálódjanak, kikapcsolódjanak. Emellett pedig szeretném őket bevezetni a sminkelés világába, ami számomra az önmegvalósítás paradicsoma. 
Örülnék neki, ha a Facebookon, Instagramon, YouTube-on kialakulna egy kis közösség, de szerintem a bloggerek közül sokan érzik, hogy ez egy hosszú, rögös út, aminek sokan még csak az elején járunk. (De legalább elindultunk:)

3. Miért hagytad abba az inspiráció rovatodat 2014 végén?
Igen-igen, nagyon úgy tűnik, hogy abba hagytam, de nagyon jól beletrafáltál, ugyanis pont most tervezek egy inspiráló, ösztönző, elgondolkodtató bejegyzést. Illetve néhány 'beszámolós' postot is szeretnék átcsoportosítani abba a rovatba, valamit kicsit más irányba terelni, mert szerintem unalmas és elcsépelt volt a képgyűjtögetés egy postban. Arra ott a pinterest vagy a tumblr. :) 

4. Mi a legjobb szerinted a bloggerségben?
Sok jó van benne, nem tudok egyet kiemelni. Jó érzés, hogy az olvasók hallgatnak rád, adnak a szavadra, megbíznak benned. Jó érzés, ha egy cég felkér, hogy teszteld a termékét, mert ez azt jelenti, hogy jó, őszinte és meggyőző amit csinálsz. Jó érzés új embereket megismerni, gondolok itt bloggerekre, bloggerinákra... Minden nehézség ellenére szeretem a #bloggerlife-ot. Haha :D

5. Mesélj a vágyaidról légyszíves! Ha összeállíthatnál egy kívánság listát, amin bármi szerepelhetne, mit tartalmazna?
Nagyon megijedtem mikor megláttam ezt a kérdést. Több napja gondolkodom rajta, hogy mit válaszoljak. Ha tárgyi dolgot kéne a listámra írnom, akkor az első helyen a szépségszalon szerepelne. Nagyon nagy álmom, hogy egyszer megnyithassam a saját szépségszalonomat és szeretném, hogy legyen majd valamitől különleges és más mint a többi szalon. Ha gondolati dolgot kéne kívánnom, akkor azt kívánnám, hogy legyek bátrabb és magabiztosabb. 

6. Mi inspirált, hogy létrehozd a blogod?
Úgy nagyon nem inspirált semmi. Egyszer csak gondoltam egyet és elhatároztam, hogy megcsinálom. Azóta nincs megállás. :D

7. Honnan jött a blogod neve?
Ez egy elég fura story. A Beauty and Style végződésben biztos voltam, viszont az elég érdekesen hangzott volna, hogy Adél's Beauty and Style, ezért új név után kellett néznem. Beírtam a Google-ba, hogy női nevek és hangosan olvastam őket Anyukám pedig hallgatta. Többnél megálltunk, hogy na ez! De végül a Z betűnél találtuk meg az igazit. :) 

8. Mi van a blogoláson kívül, amivel szívesen töltöd el az idődet?
SMINKELÉS! Nem kell ragoznom.. :) Szeretek kreatívkodni, na! Köszönöm mindenkinek a kérdéseket! Nagyon élveztem a megválaszolásukat! :)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe