MAC Studio Fix Fluid SPF15 - NW15 - alapozó | TESZT

szerda, február 24, 2016

- Mivel nagyon jókat hallottam a MAC Studio Fix Fluid alapozójáról és a saját bőrömön is tapasztaltam egy MAC-es sminkelés alkalmával, ezért elhatároztam, hogy összegyűjtöm rá a pénzt és megveszem. Így is lett. Azóta használtam alkalomra is, hétköznap is. -
Az NW15 színkódú alapozót használom. Ez egy világos, rózsás árnyalatú alapozó. Egyébként nagyon széles a kínálat, rengeteg szín közül lehet választani, akár több színből kikeverni. Az eladók nagyon kedvesek szinte kivétel nélkül az összes MAC üzletben segítenek megtalálni a megfelelő terméket.

Nekem zsírosabb bőröm van, ezért számomra tökéletes ez az alapozó, mivel mattít, olajkontroll van benne. Pozitívum még, hogy nagyon jól építhető és emellett nem kelt maszk szerű hatást akkor sem, ha több rétegben visszük fel. Száraz bőrre egyébként nem ajánlják!

A MAC 159 Duo Fibre ecsetével szoktam felvinni, körkörös mozdulatokkal. Néhány pattanás van az államon, ezen kívül a régről megmaradt elkapart pattanások piros nyomai zavarnak még, ezért én a közepes fedéssel megelégszem, csak ne legyenek piros foltok a bőrömön. Tetszik benne, hogy egy kicsit sűrűbb textúrájú, nem az a nagyon folyós.

Hoztam nektek egy előtte-utána képet! Szerintem magáért beszél! :)Meglepően tartós, akár 8 órán át "a helyén marad". De tényleg, nem szűnik meg létezni. :D

Pozitívum még, hogy fényvédőt tartalmaz. (Ezt jelenti az SPF15, azaz a napsugarak 1/15-ét átengedi, 93%-át kiszűri)

Otthoni használtra célszerű venni hozzá egy kis pumpát is, ami + 1500 Ft.
Egyébként az alapozó 30 ml-es kiszerelésű és 9500 Ft.

Használtatok már MAC terméket? Ha igen, melyiket? 


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Hát, engem meggyőzött! Egyébként is sok jót hallottam már erről a termékről, de az ára még egyelőre visszatart sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is ugy gyujtottem ossze ra! :) nagyon megeri! :)

      Törlés

Subscribe