Luxus elérhető áron! - Avon - Planet Spa Luxuriously Refining termékcsalád | TESZT

szerda, március 16, 2016

- Bevallom őszintén, hogy kevés időt fordítok az arcom hidratálására. Kevesebbet mint kéne. Inkább este szoktam ezzel foglalkozni, mert tudom, hogy éjjel nem piszkálom az arcomat és nem is mosom le a krémeket. -

Az Avon Planet Spa Luxuriously Refining fekete kaviáros termékcsaládjából próbáltam ki egy szemkörnyékápoló gélt, egy lehúzható arcmaszkot és egy hidratáló éjszakai krémet. A fekete-arany külső és a "luxus" miatt figyeltem fel rájuk. Mindhárom termékre egyértelműen szükségem van. Utálom a sötét karikákat a szemem körül, a lehúzható arcmaszkokat nagyon szeretem, mert tisztaságérzetet adnak és feszesebbé teszik a bőrömet, az éjszakai krémek pedig csendben elüldögélnek éjjel az arcomon és feltűnés nélkül végzik a kis dolgukat. 

Az Avon Planet Spa Luxuriously Refining arcmaszkot könnyű felvinni, külön imádom benne (talán ez teszi "luxussá") hogy apró aranyló csillámok találhatóak benne. Körülbelül 20-30 percig szoktam hagyni száradni, ezután óvatosan elkezdem lehúzni. Ha ügyes vagyok, akár egyben is lejön, de ehhez az kell, hogy az elején egyenletes, nem túl vastag rétegben vigyem fel. Utána át szoktam törölni micellás vízzel az arcomat, hogy még véletlenül se ragadjon sehol. Maximálisan felfrissíti az arcbőrömet és tisztaság érzetet ad. Hetente egyszer ha megcsinálom, az bőven elég!
Ár: 1299.-

Az egyik kedvencem ugyanebből a Luxuriously Refining termékcsaládból a szemkörnyékápoló gél. Sajnos az én arcomon minden meglátszik, nem tudom elrejteni. Látszik, ha álmos vagyok, ha stresszes. A szemem sínyli meg legjobban a rosszabb napjaimat. Ha egyszer-egyszer használjuk ezt a gélt, ne várjunk csodát. Folyamatos, mindennapos használat mellett érhető el vele változás. Nagyszerűen hidratálja a szem alatti részt, kivilágosítja a sötét karikákat, valamint friss és üde lesz a bőr tőle.
Ár: 1299.-


Az éjszakai krémek nagy mumusok nálam. Nagyon kényes vagyok ebben a témában, utálom ha túlságosan folyós, ha ragad, ha nagyon illatos. Az Avon Planet Spa Luxuriously Refining hidratáló éjszakai krémjét megszerettem, ugyanis szinte semleges, de mégis friss illatú, könnyű krémről van szó. Elég belőle egy keveset eloszlatni a bőrön és reggelre feszessé, "kipihentté" varázsolja az arcomat. Sok krém van a tégelyben, biztos vagyok benne, hogy akár egy évig is elég lesz. Hamar beszívódik!
Ár: 1799.-Ti milyen módon, milyen termékekkel hidratáljátok az arcbőrötöket?

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Én eddig Oriflame arckrémet használtam, amit nagyon szerettem, de sajnos már tavaly nem tudtam hozzájutni. A barátnőm javaslatára néztem szét az Avon katalógusban és rendeltem lehúzható arcmaszkot ebből a termékcsaládból. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a hatása. De jó, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Így már beruházok az éjszakai krémbe én is. Nekem is gond, ha egy krém túl zsíros, nehezen szívódik fel és főleg, ha nagyon illatos! Remélem, nálam is beválik ez a termékcsalád.

    VálaszTörlés

Subscribe