Spring look - Tavaszköszöntő smink

szombat, március 26, 2016

- Tavasszal a lelkünk - akár a virág - kinyílik. A szürke tél után elkezdünk színesen öltözködni, dúl bennünk a változtatás iránti vágy, takarítunk, élvezzük a "már nem borongós" napokat. -


Egy különleges, tavaszköszöntő sminket hoztam nektek, amit, ha követitek a leírást, könnyen elkészíthettek ti is, ugyanis nem bonyolult, de annál inkább mutatós és vidám! 
Bevallom, először kicsit féltem, hogy hogy mutat majd az élénk sárga szín a barna mellett, de most már mondhatom, hogy az aggodalmam alaptalan volt és talán az egyik kedvenc sminkem lett ez.
1. Miután micellás vízzel megtisztítottam az arcomat, a Real Techniques Expert Face Brush alapozóecsetével, körkörös mozdulatokkal felvittem a MAC Fix Fluid NW15 árnyalatát. 

2. Az alapozót a Rimmel Stay Matte púderral fixáltam.

3. A szemöldökömet az Aden új Grey árnyalatú szemöldökceruzájával húztam ki, ügyelve arra, hogy ne nyomjam rá túl erősen. Egyébként ezt a ceruzát kifejezetten szőke hajúaknak ajánlják. 

4. A Catrice kohl kajal fehér szemceruzájával besatíroztam a teljes mozgó szemhéjamat, ezzel is egy alapot adva a sárga színnek. (Tartósabb és élénkebb lesz)


5. A szemöldökcsontomra a Makeup Revolution Flawless Matte Olden árnyalatát vittem fel egy satírozó ecset segítségével, majd sötétítettem az Earth árnyalattal. Ezeket a színeket használtam a vízvonal alatti részen is, viszont ezt már egy kisebb, tömörebb, kör alakú ecsettel satíroztam el. Közvetlenül a szemöldököm alá a Flaw árnyalat került ugyanebből a palettából. 6. Lapos ecset segítségével a 120 színes palettából egy matt élénk sárgát vittem fel lapogató mozdulatokkal a korábban fehérre satírozott részre, ügyelve arra, hogy ne mossam össze a barna színnel.7. Miután elkészítettem a szemsminket az arccsontomra egy matt barna színt raktam és fölé fehéres árnyalatú highlightert legyezőecsettel. 

8. Az ajkaimra az Avon egyik legszebb nude rúzsát az Ultra Colour Bold Nude Nights árnyalatát használtam.You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe