Virágba borult a szívem... | Daalarna Fashion Show | Flower Kollekció

szerda, március 09, 2016

Tavaly voltam először Daalarna divatbemutatón. Olyan élményekkel gazdagodtunk Anyukámmal, hogy már akkor tudtuk, mostantól nincs visszaút. EZ SZERELEM.

Igen, jól olvastad, szerelem. Tudod, mikor pillangók repdesnek a gyomrodban és ragyogó szemmel már-már zavarba ejtően bámulsz Rá!
Volt szerencsénk ismét első sorból végig nézni a bemutatót. És miért olyan fontos nekem ez az első sor? Persze, jobban látok, tudok fényképeket készíteni... de az érzés, amikor elsuhan előttem a modell, földig érő Daalarnában és megcsapja az orrom az illat, amit csak ott érzek. Mert igen! Van Daalarna illat és pont ezért van Daalarna érzés. Csodálatos összhang.

Imádom, hogy ilyenkor a Millenáris is "szép ruhába" öltözik. Színek, fények, virágok. Körülöttem pedig sok-sok lány, akiknek az arcára van írva a rajongás és a csodálat.


Nagyon tetszett, hogy idén Sipos Zita extrább sminket álmodott a modelleknek. Szó szerint ragyogtak a kifutón.
Illetve külön kiemelném a csodás Rienne Bride kiegészítőket és hajkölteményeket is.


Tudjátok mit vettem észre a képek válogatása közben? Először is azt, hogy idén megfogadtam, hogy nem mindegyik ruháról készítek képet, mégis sikerült szinte majdnem az összeset lefotózni. A másik észrevételem pedig az, hogy többségben vannak a ruha hátáról készült képek. Nem véletlen, ugyanis a legtöbb egyszerűnek mondható ruhát a különleges hátkivágás tette igazán egyedivé és különlegessé.
- Flower Kollekció -
„Az ég, a nap, a víz és a virágok harmóniája, ezek színárnyalatai, valamint a francia impresszionista festő, Monet legszebb festményei adták az inspirációt az új kollekcióhoz. 2016-ban a kifinomult szépség, a légies megjelenés kerül a középpontba. A menyasszonyok tavasztündérekké változhatnak az esküvői ruhájukban. A virágos csipkéken a nyíló virágok és a szirmok játékos formái köszönnek vissza, a színes virágmintás printelt organzáknak pedig olyan hatásuk van, mint a vízen megcsillanó fényjáték.Az esküvőkre szeretnénk megidézni Monet legszebb festményeinek hangulatát. A tavasz virágai, a lélegzetelállító cseresznyevirágzás, a rózsák által szimbolizált szenvedély és szépség, a vízililiomok különleges fehér és halvány rózsaszín árnyalatai uralják a kollekciónkat. A természetben kerestük a szépséget. A virágszirmok játékos formái, a rózsa elképesztően sokféle színárnyalata a halvány pírtól az élénk pinkekig, de még a tavaszi pillangók is megtalálhatóak új modelljeinken.” Benes Anita

_________________________________________________________________________________
You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Ezek a ruhák egytől egyig gyönyörűek! Választani sem tudnék...*.* Viszont a smink nekem nem tetszik, el is képzelem, milyen kényelmes lehet. :D Te pedig nagyon csini vagy! :)

    VálaszTörlés

Subscribe