Aden Május - Candy | Smink

hétfő, május 23, 2016

- Egyre melegebb az idő, én pedig egyre jobban bele vagyok szerelmesedve a nem mindennapi színekbe. Imádom, ahogy a nap megcsillogtatja a selymes fényű szemhéjpúdert a szememen. Ezt a sminket az igazán bevállalósoknak ajánlom, azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Ha elkészíted ezt a sminket, garantáltan rád szegeződik minden tekintet! Merjük viselni a színeket, feldobják a szürke hétköznapokat! -1. Miután letisztítottam az arcomat micellás vízzel, az ujjbegyemmel eldolgozom az aden új primerét. Fontos, hogy egy rész se maradjon ki, hiszen ez adja a bombabiztosságot az alapozónak.

2. Második lépésben egy alapozó ecset segítségével felviszem az aden folyékony alapozó 02-es árnyalatát. Jól eldolgozom a bőrömön. Nem baj, ha porcelán babás kinézetünk lesz, ehhez a sminkhez illik az erős alapozás.

3. Kihúzom a szemöldökömet az aden grey árnyalatú kefés szemöldökceruzájával.

4. Ha mindennel készen vagyunk, jöhet a szemsmink. A külső V-be az aden Terracotta melange 04 Mercury árnyalatát vittem fel egy tömöttebb satírozó ecsettel, majd eldolgoztam úgy, hogy kicsit belecsússzon a szemöldökcsontom területére is. Nagyon tetszik benne, hogy kisebb és nagyobb csillámok is vannak benne.

5. Ez után szinte az egész mozgó szemhéj területére és a szemöldökcsontra a Terracotta Trio Blue hármas palettájából a fehér színt használtam. Gyönyörű, selyemfényű fehér, bőven vihetünk fel belőle.

6. A belső szemzugba úgy éreztem, hogy egy nagyon hangsúlyos színnek kell kerülnie, ezért választottam az aden Turquoise árnyalatú krémpúder szemhéjfestékét. Ezt egy kicsit összedolgoztam a fehér színnel.

7. A vízvonalamba az aden szemkontúr ceruzát használtam grey árnyalatban, majd elsatíroztam a ceruza végén lévő szivaccsal a még igézőbb tekintet érdekében.

8. Tudom, ha a szem hangsúlyos akkor nem használunk élénk rúzst. Úgy voltam vele, hogy a kivétel erősíti a szabályt, bevállalós leszek! Miért ne? Az aden mattra száradó folyékony rúzsát választottam, méghozzá a 12-es árnyalatot, ami egy nagyon erős pink szín! A gyönyörű színe mellett rendkívül tartós, alig tudtam leszedni a számról.

9. Az almácskákra az aden pirosító púder mauve árnyalata került.

10. Mivel nekem műszempillám van, nem használtam spirált, de bátran ajánlom az aden új szempillaspirálját a Supersizert, már a keféjének a kialakítása is meggyőző!You Might Also Like

0 megjegyzés

Subscribe